EYNESİL MYO ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

EYNESİL MYO ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

EYNESİL MYO ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET
eynesil
G.Tarihi: 01.12.2016 10:22
24326 Okunma
0
EYNESİL MYO ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET
Eynesil’de öğrencilere yönelik etkinlikler devam ediyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu Eynesil Kız Öğrenci Yurdu İdarecilerinden Hayriye Dilek ve Burcu Öztürk ile birlikte 21 öğrenci yatağa bağımlı olarak yaşamlarını devam ettiren Nigar Şahin ve Hüseyin Topşir ile cam kemik hastası olan Hanife Yel’i evlerinde ziyaret ettiler.
41 Yaşındaki Nigar Şahin ile 13 yaşındaki Hanife Yel’i Eynesil-Ören Beldesinin Belen Mahallesinde, 62 yaşındaki Hüseyin Topşir’i de Gümüşçay Mahallesindeki evlerinde ziyaret eden Kredi ve Yurtlar Kurumu Eynesil Kız Öğrenci Yurdu İdarecileri bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtiler. 
Ziyaret nedeniyle çok mutlu oldukları gözlenen Nigar Şahin, Hüseyin Topşir, Hanife Yel ile aileleri, yurt yetkililerine ve öğrencilere teşekkür ettiler.
Kredi ve Yurtlar Kurumu Eynesil Kız Öğrenci Yurdu Eğitim koordinatörü Hayriye Dilek, yurtta kalan öğrencilere yönelik olarak eğitim yılı sonuna kadar çeşitli etkinlikler planladıklarını söyledi.
Ziyarete katılan yetkililer ve öğrenciler Nigar Akdeniz, Hanife Yel ve Hüseyin Topşir’e çeşitli hediyeleri verirlerken, Nigar Şahin’de kendi yaptığı el işlemesini Yurdu İdarecisi Hayriye Dilek’e hediye etti.Hayriye Dilek, ziyaret edilenlerinde edenlerinde mutlu bir gün yaşadıklarını ifade ederek, “
Yatağa bağımlı üç kişiyi ve ailelerini ziyaret ettik. Gerçekten onlar içinde bizim içinde çok mutlu olduğumuz bir gündü. Öğrenciler ve yöneticiler olarak kendilerini önemsiyoruz ve onların da bizim yaşamlarımızda çok önemi olduğunu biliyoruz.
Öğrencilerimize yönelik olarak her ay bir ya da iki etkinliğimiz olacaktır. Bu etkinliğimizde bize yardımcı olan başta Kaymakamımız Yılmaz Kurt olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi. Ahmet CEYLAN

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri