EYNESİL MYO'DA ÇOCUK ŞENLİĞİ

EYNESİL MYO ÇOCUK ŞENLİĞİ Minik öğrencilere abla desteği.Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel “2. Çocuk Şenliği” etkinliği yapıldı.

EYNESİL MYO'DA ÇOCUK ŞENLİĞİ
eynesil
G.Tarihi: 25.05.2016 20:47
2354 Okunma
0
EYNESİL MYO'DA ÇOCUK ŞENLİĞİ
Minik öğrencilere abla desteği.Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel “2. Çocuk Şenliği” etkinliği yapıldı.

Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesinde iki gün süren etkinlikler, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından ilçedeki Ana Okulu ve tüm ana sınıfı öğrencilerine yönelik olarak yapıldı.
Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterimi, şarkılı danslar, sihirbazlık gösterileri ve deney uygulamalarını izleyen ilçedeki anaokulu ve anasınıflarındaki minik öğrenciler etkinliklere yoğun ilgi gösterdiler.
Ayrıca, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından, minik öğrencilere hediye dergi dağıtımı da gerçekleştirildi. Ahmet CEYLAN


 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri