EYNESİL MYO'DA HAMSİ ŞENLİĞİ

EYNESİL KAMİL NALBANT MESLEK YÜKSEK OKULU,EYNESİL MYO

EYNESİL MYO'DA HAMSİ ŞENLİĞİ
eynesil
G.Tarihi: 05.01.2020 12:04
1020 Okunma
0
4. GELENEKSEL HAMSİ ŞENLİĞİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu'ndan yapılan açıklamada;
Öğrencilerimizin yoğun olarak katıldığı şenlikte yaklaşık olarak 120 kilo hamsi ızgarada pişirilerek katılımcılara ikram edildi.
Öğrencilerin stresten uzak bir gün geçirmeleri için her yıl geleneksel hamsi şenliği yaptıklarını belirten Yüksekokul Müdürümüz Doktor Öğretim Üyesi Mustafa Onur, şenliğin her yıl olduğu gibi bu yılda eğlenceli geçtiğini söyledi.
Yüksekokul Müdürümüz Sn. Onur, yaptığı açıklamada “Yüksekokulumuzda, ülkemizin her bölgesinden öğrenciler mevcuttur.
Öğrencilerimizin her boyutta bütünsel bir gelişimini sağlamaya çalışıyoruz. Bundan dolayı öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklere katılmasını önemsiyoruz.
Bu tür faaliyetlerimizdeki amaç öğrencilerimizin birbirini tanıması, anlaması ve okulumuzla ilgili aidiyet duygusunu geliştirmesini sağlamaktır. Öğrencilerimizi okulumuzun gönüllü elçileri olarak görüyoruz.
Bu öğrencilerimiz mezun olduktan sonra gittikleri yerlerde bu güzel anıları anlatarak Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu'na çeşitli bölgelerden öğrencilerin gelmesini sağlayacaklardır. Mezun olan öğrencilerimizin bize yapmış oldukları geri bildirimler bunu doğrulamaktadır. Yaptığımız  etkinlik akademik ,idari personel ve öğrencilerimizin katkıları ile gerçekleşmektedir. Yapılan etkinlikte emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız. Ayrıca bu etkinliğin düzenlenmesinde katkı ve desteklerinden dolayı Rektörümüz Sn.  Prof.Dr.Yılmaz Can ve ekibine şahsım ve okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarım. ” dedi.
Programa Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Feridun TEKİN, Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Hayrettin KARADENİZ, Yüksekokulumuz yönetim kurulu üyesi Doç.Dr.Kültiğin ÇAVUŞOĞLU, Yüksekokulumuz eski müdürlerinden Doç.Dr.Zafer TÜRKMEN, akademisyenler ve idari personel, siyasi parti temsilcileri, gazeteciler,daire amirleri ve öğrenciler katıldı.
Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz hamsi şenliği etkinliğine katılan tüm herkese teşekkür ederiz.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri