EYNESİL MYO'DA MEZUNİYET ÇOŞKUSU YAŞANDI!

EYNESİL MYO'DA MEZUNİYET ÇOŞKUSU YAŞANDI! EYNESİL MYO'DA MEZUNİYET TÖRENİ Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu’nda 2015-2016 Yılı Mezuniyet Töreni, 25 Mayıs çarşamba günü okulun bahçesinde gerçekleştirildi.

EYNESİL MYO'DA MEZUNİYET ÇOŞKUSU YAŞANDI!
eynesil
G.Tarihi: 02.06.2016 17:21
3483 Okunma
0

Mezuniyet Şöleni Eynesil ve Görele ile Devam Etti

Üniversitemizin ilçelerde bulunan birimlerindeki mezuniyet programları bu gün (25 Mayıs 2016) Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu ile Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen törenlerle devam etti
Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu’nda  saat 10:00’da başlayan törene, Eynesil Kaymakamı Yılmaz KURT, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa CİN, Eynesil Belediye Başkan V. Muhammet ÇALIK, Eynesil Kamil Nalbant MYO Müdürü Doç. Dr. Aysun TÜRKMEN, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mustafa Serkan SOYLU, İlçe Jandarma Komutanı İsa ŞEN Görele UBYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin KARADENİZ, Giresun Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Birol ERTUĞRAL, Üniversitemiz akademik-idari personeli, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler, öğrencilerimizin aileleri ile vatandaşlar katıldı.
Halk oyunları ekibinin gösterisiyle başlayan programda aynı puanla mezun olarak birinciliği hak eden Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Programı öğrencileri Esra ŞİRİN ve Özlem YILDIRIM, mezun öğrenciler adına birer konuşma yaptılar.
Okul birincilerinden sonra kürsüye çıkan Yüksekokul Müdürü Sayın TÜRKMEN;  “Üniversitemizin Eynesil Kamil Nalbant MYO ’nun çeşitli bölümlerinde öğrenimlerini başarı ile tamamlayan 250 öğrencimizi mezun ediyor olmanın mutluluğunu paylaşmak için buradayız. Öncelikle mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum”, diyerek başladığı sözlerini, tüm katılımcılara, teşekkür ederek ve mezun öğrencilere hayatlarının bundan sonraki kısmında başarı dileyerek tamamladı.
Daha sonra kürsüye çıkan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa CİN de mezun öğrencileri tebrik ederek, çıkacakları yeni yolda hepsine başarılar diledi.
Protokol konuşmalarının ardından okul birincileri tarafından Mezuniyet Kütüğüne Plaket Çakılması ile devam eden programda, dereceye girenlere teşekkür belgeleri ve hediyeleri, Eynesil Kaymakamı Yılmaz KURT, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa CİN, Eynesil Belediye Başkan V. Muhammet ÇALIK ve İlçe Jandarma Komutanı İsa ŞEN tarafından takdim edildi. Mezuniyet coşkusu mezun öğrencilerin kep atma töreni ile sona erdi.
Görele UBYO da 4. Dönem Mezunlarını Uğurladı
Aynı gün Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda saat 15:00’da gerçekleştirilen törenle 2015-2016 Akademik Yılı 4. Dönem mezunları kep attı.
Görele Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen törene; Görele Belediye Başkanı Av. Tolga ERENER, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa CİN, Rektör Danışmanlarından Doç. Dr. Mustafa Serkan SOYLU ile Yrd. Doç. Dr. Oktay KARAMAN; Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Aysun TÜRKMEN, İlçe Emniyet Müdürü Nazım ŞAHİN, Ak Parti İlçe Başkanı Tayfun EMECEN, CHP İlçe Başkanı Osman YILMAZARSLAN, Üniversitemiz akademik-idari personeli, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler, öğrencilerimizin aileleri ile Görele halkı katıldı.
Programda ilk olarak okul birincisi Yasemin ARSLAN, mezun öğrenciler adına bir konuşma yaptı. Akabinde kürsüye çıkan Görele UBY Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin KARADENİZ, mezun olan öğrencileri, ailelerini tebrik ederek “Bütünlemesi olmayan hayat sınavında sizlere başarılar diliyorum” dedi.  Daha sonra kürsüye çıkan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa CİN, mezun olan öğrencileri ve onların ailelerini kutlayarak gençlere tavsiyelerde bulundu. Son olarak kürsüye çıkan Görele Belediye Başkanı Av. Tolga ERENER, Görele’yi tercih edip gelen ve mezun olan gençleri, onları yetiştiren hocalarını ve ailelerini tebrik ederek, gelecek hayatlarında başarılar diledi.
Okul birincisiYasemin ARSLAN tarafından mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasının ardından; GRÜ 10.Spor Şenlikleri kapsamında takım ve bireysel dallarda birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere ödülleri Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin KARADENİZ tarafından verildi.
Programın sonraki bölümünde dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Coşkuyla devam eden program, mezun olan öğrencilerin kep atma töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri