EYNESİL'DE 23 NİSAN ÇOŞKUSU

23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

EYNESİL'DE 23 NİSAN ÇOŞKUSU
eynesil
G.Tarihi: 29.04.2016 10:31
3263 Okunma
0
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Eynesil’de de törenlerle kutlandı.
Sabah saatlerinde Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Eynesil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Göl’ün çelenk sunmasının ardından, etkinliklerin yapılacağı Mustafa Yüksel İlkokulu bahçesine geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Mustafa Yüksel İlkokulu öğretmenlerinden Mehmet Kemal Okur yaptı. Konuşma sonrası öğrenciler tarafından şiirler okudu.
Kısa bir süre önce Eynesilli Jandarma Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin şehit olması nedeniyle müzik ve halk oyunlarının iptal edildiği programda sınıflar arasında sandalye kapma ve balon patlatma yarışmaları yapıldı.
Tören sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla ilkokullar arasında düzenlenen resim yarışmasında Mustafa Yüksel İlkokulu öğrencilerinden birinci olan Hakan Ali Kemal, ikinci olan Rukiye Kadıoğlu ve üçüncü olan Selin Naz Yetim’e ödüllerinin Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt verdi.
Ortaokullar arasında düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Şevval Sena Akyazı, ikinci olan Şehit Şahin Abanoz Ortaokulu öğrencileri Oğuz Kaan Kurtal ve Orhan Palak ile üçüncü olan İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi İkra Bodur’a ödüllerini Garnizon Komutanı İsa Şen verdi.
Sınıflar arası yapılan oyunlarda birinci olanlara ise, ödülleri Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu tarafından verilmesi ile tören sona erdi.
Törene Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Garnizon Komutanı İsa Şen, Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Müdür vekili, Öğretim Elemanı Mevlüt Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Cansız, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Gül, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Ahmet CEYLAN

Tüm Fotoğraflar için: https://www.facebook.com/eynesilhaber
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri