EYNESİL'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

EYNESİL'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

EYNESİL'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI
eynesil
G.Tarihi: 07.09.2019 16:08
1531 Okunma
0
30 Ağustos Zafer Bayramının 97’nci yıl dönümü Eynesil’de de törenler ile kutlandı.
Eynesil’deki kutlama törenleri, Kaymakamlık binası önündeki Atatürk anıtında çelenk sunumuyla başlayıp, aziz şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 
Eynesil Kaymakamı Mustafa Temiz ve Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz’in çelenkleri sunmalarının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ersoy Kavgacı yaptı.
Ersoy,” 97. yıl dönümünü ilk günkü gurur ve heyecandan hiçbir şey kaybetmeden aynı duygular ile kutladığımız 30Ağustos Zaferi ile Başkomutan Mustafa Kemal’in önderliğindeki yüce Türk Ulusu emperyalist güçlerin işgalci ordularını, anavatan topraklarından kesin olarak atarak, ebedi özgürlük ve bağımsızlığına kavuşmuştur. ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ parolası ile muharebede elde edilen bu büyük zafer, Türk’ün bağrına dayanan hançerin Ulusça sökülmesi, özgürlük ve haysiyetimizi yok etmek isteyenlerin dize getirilmesinin destanıdır” dedi. 
Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından Kaymakamlık makamında, Kaymakam Temiz ve Belediye Başkanı Karadeniz tarafından tebrikler kabul edildi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama törenine Kaymakam Mustafa Temiz, Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Ahmet Alkan, Ören Belde Belediye Başkanı Mustafa Eren,Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Emrah Takaç, MHP İlçe Başkanı İsmail Kemal, daire amirleri, gaziler ve şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı. Ahmet CEYLAN



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri