EYNESİL'DE 8 KÖY YOLU İÇİN DUVAR İHALESİ YAPILACAK!

EYNESİL'DE 8 KÖY YOLU İÇİN DUVAR İHALESİ YAPILACAK!

EYNESİL'DE 8 KÖY YOLU İÇİN DUVAR İHALESİ YAPILACAK!
eynesil
G.Tarihi: 30.04.2017 23:23
3023 Okunma
0
8 köy yolu için duvar ihalesi açıldı
Eynesil Kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliği tarafından sekiz köyde yapılacak olan Sanat Yapısı (taş duvar) ve menfez yapımı için ihale açıldı. Bundan önce açılan iki ihale ile yapılan menfez ve taş duvarlardan sonra üçüncü ihalede açıldı.
İhale için il ilgili yapılan ilanda özet olarak,” Giresun İli-Eynesil İlçesi 3. Gurup Köy Yolu Sanat yapım işi birim fiyat üzerinden açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Muhtelif ebatlarda Kemerli Köyünde 3 adet, Yarımca Köyünde 1 adet, Kekiktepe Köyünde 2, Dereköy Köyünde 3 adet, Adaköy Köyünde 3 adet, Balcılı Köyünde 1 adet, Çorapçılar Köyünde 3 adet, Kösemen Köyünde 1 adet taş istinat duvarı, Çorapçılar Köyünde 1 adet kutu menfez yapımı için ihale 28 Nisan 2017 tarihinde saat 10: 00 da yapılacaktır. İşin yapım süresi, yer tesliminin yapıldığı tarihten itibaren 60 takvim günündür.”denildi.
İhaleye katılabilmek için gerekli belgeler ve yeterlilik kuralları detayları ise Giresun Valiliğinin resmi sitesinde yayınlandı. Ahmet CEYLAN 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri