EYNESİL'DE ÇALINAN 2 OTOMOBİLDEN BİRİ BULUNDU

EYNESİL'DE ÇALINAN 2 OTOMOBİLDEN BİRİ BULUNDU

EYNESİL'DE ÇALINAN 2 OTOMOBİLDEN BİRİ BULUNDU
eynesil
G.Tarihi: 15.08.2017 10:51
3804 Okunma
0


EYNESİL'DE ÇALINAN 2 OTOMOBİLDEN BİRİ BULUNDU

Giresun Eynesil ilçesine Temuz ayı içersinde çalınan iki otomobilden biri bulundu.
Edinilen bilgilere göre;Eynesil ilçesinde 22 Temmuz 2017 Cumartesi sabahı Ali Osman İ. ait 28 RB 137 plakalı Tofaş Kartal 1998 otomobil ve yine 25 Temmuz 2017 sabahı Deniz C.ait 28 AR 947 plakalıTofaş Doğan slx marka otomobil sabah saatlerinde evlerinin kapısından çalınmıştı .Otomobillerin çalınmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelip yetkilillere bilgi veren Ali Osman İ ve Deniz C.Emniyetten gelecek güzel haberi bekliyordu.03-08-2017 perşembe günü Denizli Emniyet Müdrülüğünden Eynesil ilçe Emniyet Müdürlüğüne gelen telefonda Deniz C.ait otomobil yol uygulamasında bulunduğu söylendi.Otomobilinin bulunmasını ardından hemen Denizli'ye giden Deniz C.Emniyet Müdürlüğündeki yetkilliler tarafından yapılan işlemlerden sonra otomobilini alarak Eynesil'le geldi.Eynesil Emniyet Müdürlüğündeki Polislere teşşekür eden otomobil sahibi Deniz C.,"Allaha'a şükürler olsun alın teriyle kazandığımız aracımıza kavuştuk.İnşallah diğer Ali Osmam İ.ninde otomobili bulunurda o da mutlu olur.Otomobillerin bulunmasında emeği geçen tüm Emniyet personeline çok teşşekür ederim" dedi. Haber:HASAN KEMAL EYNESİLHABER
*******************************************************************
DENİZLİ'DE 4 OTOMOBİL YOL UYGULAMASDINDA
Başka illerden çaldılar Denizli’de satacaklardı
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri başka şehirlerden çaldıkları araçları Denizli’de satmaya çalışan şebekeyi çalıntı araçlarla beraber yakaladı. 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri 4 otomobilin başka şehirlerden çalınarak Denizli’ye getirildiği bilgisine ulaştı. Otomobil hırsızları çaldıkları otomobilleri aklayarak piyasaya sürmek istiyordu.  Polis 4 araca Change yapıldığı bilgisine ulaşınca hemen harekete geçti. Yapılan baskında  4 araç üzerine başka plakalar takılmış halde ele geçirildi. Hırsızlık şüphelisi olan 2 kişi ise göz altına alındı.  Otomobil change etmek nedir?  Otomobil hırsızlarının sıkça kullandığı bu yöntem çalıntı aracı aklama yöntemidir. Oto hırsızları önce gidip bir hurdacıdan komple hurdaya çıkmış bir araba satın alır. araba gayet meşru vergisini ödeyen örnek tamirciye çekilir. Sonra aynı model aynı marka hatta aynı renk bir araba çalınır bu da aynı tamirciye çekilir. çalınan arabayla hurda arabanın motor ve şasi numaraları değiştirilir. tamirci hırsıza araba tamir faturası keser. böylece hırsız sanki arabayı hurdadan almış toplatmış kullanıyormuş gibi olur. 

Kaynak:www.haberdenizli.com 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri