EYNESİL'DE ​HABABAM OYUNCULARINA BÜYÜK İLGİ

EYNESİL'DE ​HABABAM OYUNCULARINA BÜYÜK İLGİ

EYNESİL'DE ​HABABAM OYUNCULARINA BÜYÜK İLGİ
eynesil
G.Tarihi: 04.12.2017 03:56
2320 Okunma
0
EYNESİL'DE ​HABABAM OYUNCULARINA BÜYÜK İLGİ
1970’lı yıllarda milyonlarca kişi tarafından beğeni ile izlenen Hababam sınıfının efsane oyuncularından Hababam Sınıfı'nda ‘Bacaksız’ rolü ile Kel Mahmut’tan tek ayaküstünde durma cezası alan, Hababam Sınıfı’nın karşısına geçip “Abi, siz neden her sabah tek ayaküstünde duruyorsunuz?” diyerek meşhur kahkahasını atan Tuncay Akça, Hababam Sınıfı’nın panik atak Hayta İsmail’i ve yine Hababam sınıfının yakışıklısı Teoman Ayık Eynesil’de vatandaşlar ile buluştular.
Eynesil Belediyesinin katkıları ile Kapalı Spor salonunda yapılan organizasyonda Türk Halk Müziği konserinden sonra seyircilerin karşısına geçen ünlü oyuncular Hababam Sınıfı’nda nasıl rol aldıklarını ve diğer sinema yaşantılarından kesitler aktardılar. 
Program sonunda ise izci elbiselerini giyinen ünlü oyuncular, müzik eşliğinde seyirciler ile oyunlar oynadılar. 
Vatandaşlar yapılan organizasyonun çok güzel olduğunu belirterek, “İlçemizde bu tür etkinliklerin daha sıkça yapılmasını bekliyoruz. Bu programın ilçemizde düzenlenmesinde katkısı olan başta Belediye başkanımız Coşkun Somuncuoğlu olmak üzere, Eynesil Gençlik ve Spor Müdürümüz Özcan Kemal ve personellerine, ayrıca herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştular. Ahmet CEYLAN



 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri