EYNESİL'DE HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI

EYNESİL'DE HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI

EYNESİL'DE HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI
eynesil
G.Tarihi: 08.06.2017 05:59
2104 Okunma
1
EYNESİL'DE HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI
İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda mahalle ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, her ay düzenli olarak yapılacak olan Halk Günü Toplantısının ilki İlçemiz Kaymakamı Yılmaz Kurt Başkanlığında yapıldı.
Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, " Kamu hizmetlerinin  daha verimli yürütülmesi konusunda Vatandaşlarımızın dilek,öneri ve şikayetlerini dinleyerek çözüm üretmektir.Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantıları çok faydalı olmaktadır. Vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza 24 saat hizmet verme anlayışındayız. "dedi
Toplantıda söz alan vatandaşlar,İlçedekİ önemli sorunlarınI dile gitrdiler.Toplantının ardından Kaymakam Yılmaz Kurt'ta teşekkür eden vatandaşlar; sorunlarının dinlenmesinden duydukları memnuniyeti belirttiler.  
Eynesil Emniyet Müdürlüğü binası konferans salonunda yapılan toplantıya vatandaşların yanı sıra daire amirleride katıldı. 
Hasan KEMAL www.eynesilhaber.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
AVNİ KARADAĞ6 yıl önce
çok geç kalınsada yerinde bir toplantı olmuş mülki amirimiz sayın kaymakam yılmaz kurt beyi kutlamak istiyorum. devamını da her ay düzenli bir şekilde yapılırsa verimli olur kanaatindeyim.inşallah belediye başkanımıza da kaymakam bey gibi halkla kucaklaşma adı altında halk günleri düzenler. ülkemizde bir çok yerde bu tür bilgilendirme ve dert dinleme toplantıları mutada olarak yapılıyor. bu yönde baş komutanımız recep tayyip erdoğan bey efendinin kesin talimatları ver zaten.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri