EYNESİL'DE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN VERDİĞİ KONSER...

EYNESİL'DE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN VERDİĞİ KONSER...

EYNESİL'DE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN VERDİĞİ KONSER...
eynesil
G.Tarihi: 06.06.2019 22:44
1284 Okunma
0


Miniklerin büyük başarı
Eynesil Mustafa Yüksel İlkokulu öğrencilerin verdiği konser beğeniyle izlendi.
Öğretmen Sinan Gündoğdu yönetiminde düzenlenen mini konserde öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Türk Halk Müziği eserlerini seslendirdiler.
Mustafa Yüksel İlkokulu salonundaki konsere İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, İlçe SYDV Müdürü Mehmet Balcı, HEM Müdürü Enbiya Şahin, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
Eynesil Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan saz kursuna devam eden 15 minik öğrencinin aldıkları bağlama eğitimi ile kısa sürede öğrendiklerini sergiledikleri mini konser sonrası öğretmen ve öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven, 
"Çocuklarımız hepimizin gönlünden kopan, hepimizin yüreğine işleyen nadide çiçeklerdir. O çiçekler bizim kültürümüzü ve bizim sanatımızı yaşatmak için geleceğe emin adımlarla gidiyorlar. Onlar yüreklerinde sevgiyi, saygıyı ve güzelliği bu güzel nameleriyle geliştiriyorlar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri