EYNESİL'DE KERMES DÜZENLENDİ

İMAM-HATİP ORTAOKULU TARAFINDAN KERMES DÜZENLENDİ

EYNESİL'DE KERMES DÜZENLENDİ
eynesil
G.Tarihi: 04.05.2018 01:27
2234 Okunma
2

İMAM-HATİP ORTAOKULU TARAFINDAN KERMES DÜZENLENDİ
Eynesil İmam-Hatip Orta Okulu Okul Aile Birliği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler ve okuldaki eksiklikler için kermes düzenlendi. 
Düzenlenen kermese öğrenci velileri ve yardım sever bayanların yaptıkları yiyecekler ile ilçe esnafının verdiği çeşitli eşyalar satışa sunuldu. Kermesten elde edilen gelirin okuldaki ihtiyaç sahibi öğrenciler ve okuldaki eksiklikler için kullanılacağını belirten Eynesil İmam-Hatip Orta Okulu Müdürü Hulusi Çınar,“Okul aile birliği tarafından her yıl geleneksel bir şekilde kermes düzenlemekteyiz. Geçen yıl bazı nedenlerden dolayı düzenleyememiştik. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak ve okuldaki bazı eksiklikleri gidermek için bu kermesleri gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Özellikle bayan velilerimiz çeyizindeki eşyaları bile getirip burada satışa sundular. Bu tür ilgi ve alaka bizleri oldukça memnun etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu kermesle öğrenci velilerimiz ve vatandaşlarımız bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi de göstermiş oldular. Kermesimize katılan tüm davetlilere ve kermese katkısı bulunan başta bayanlarımız olmak üzere herkese tekrar teşekkür ediyorum" dedi. 
Eynesil İmam Hatip Lisesi giriş katındaki sınıflarda düzenlenen kermesin açılışını, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik’in yapmış olduğu duanın ardından Kaymakam Yılmaz Kurt gerçekleştirdi. 
Kermese Kaymakam Kurt’un yanı sıra daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı. Ahmet CEYLAN



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Halil Tosun - Bursa5 yıl önce
okul müdürü hulusi çınar kardeşimin çalışmalarını takdir ediyorum.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri