EYNESİL'DE KÖR KURŞUN 1 VATANDAŞIMIZI HASTANELİK ETTİ

EYNESİL'DE KÖR KURŞUN 1 VATANDAŞIMIZI HASTANELİK ETTİ

EYNESİL'DE KÖR KURŞUN 1 VATANDAŞIMIZI HASTANELİK ETTİ
eynesil
G.Tarihi: 31.08.2016 06:19
9541 Okunma
2
EYNESİL'DE KÖR KURŞUN 1 VATANDAŞIMIZI HASTANELİK ETTİ
Eynesil ilçemiz Aralık köyünde kör kurşun isabet ettiği 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre;İlçemiz Aralık köyü nufusuna kayıtlı  (emekli) Mustafa Mürteza (63) arkadaşlarıyla ilçemiz Aralık köyü sahili (Aralık altı ) limanın hemen yanında  arkadaşlarıyla yüzerken dinlenmek için kenara geldi.Dinlenirken bir anda omuzunda  sıcaklık hissetti.Omuzuna baktığında kanama gören Mürteza durumu arkdaşlarına söyledi.Arkadaşlarıyla birlikte otomobille hemen Görele Devlet hastanesine giden ve burada yapılan doktor kontrolünden sonra omuzuna rötgen çekilen Mürteza'nın omuzundan kör kurşun girdiğini ve Ciğere saplandığı tesbit edildi.Hastanede yapılan müdahalelere rağmen kana durmayınca Giresun İlhan Özdemir Devlet hastanesine sevk edildi.Mürteza'nın Hastanenin yoğum bakımında tedavisinin devam ettiği belirtildi.Kim tarafından ateşlendiği ve nereden geldiği tespit edilemeyen kurşuna hedef olan Mustafa Mürteza'nın ailesi adeta şok yaşadı. Hastanede Babasını yanlız bırkmayan ve yoğun bakımda babasını ziyaret eden Mehmet Mürteza babasının sağlık durumu hakkında telefonla arayan yakınlarına bilgi verdi.
HASAN KEMAL

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
ihsan incekara7 yıl önce
bu sene gudurdu bizim millet nasil bir silah atmaydi besene binlerce mermi atildi .hemde hic dikkat edilmeden korklumuzdan dogru durust balkonlarda oturamadik silah atilirken isin komigide hic polis görmedim bu silah atiliorken . not:hemde eynesilin en islek mahallesi köseli mahallesinde yanliz bu olaylar eynesilin her tarafinda oldu busene
Salik büfe 7 yıl önce
allah şifa versin. beterinden korusun geçmiş olsun. 'kör kurşun 'tabiri ilginç. .gören kursundami varki

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri