EYNESİL'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

EYNESİL'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

EYNESİL'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
eynesil
G.Tarihi: 03.12.2018 00:30
1358 Okunma
0


 İlçemizde Öğretmenler Günü Kutlamaları 23 Kasım Cuma saat: 10.00’da İlçe Milli Eğitim Müdürü, tüm okul ve kurum müdürleri ile beraber ilçe Kaymakamı Sayın Mustafa TEMİZ’in makamında ziyaretleri kabul etmesi ile başladı.
         24 Kasım Cumartesi saat: 09.30’da İlçe Milli Eğitim Müdürü makamında tebrikleri kabul etmiş ardından saat 10.00’da Hükümet Konağı öünündeki Atatürk Büstüne Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı GÜVEN, İmam Hatip Ortaokulundan 2 öğretmen ile birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunulmuş, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okunarak Bayrağımız göndere çekildi.
      Sunuculuğunu İmam Hatip Ortaokulu Matematik Öğretmeni Çağrı ÇİLEK’in yaptığı Çelenk Sunma Törenine tüm okul ve kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı.
      26 Kasım Pazartesi günü saat 15.30’da Eynesil Anadolu Lisesi Konferans Salonunda İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı icra edildi.
      Protokol Üyeleri, Daire amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçemiz Okullarında görev yapan öğretmenlerin katıldığı Program sunuculuğu İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Enise AKTÜRK tarafından yapılmış ve İstiklal Marşımız İmam Hatip Orta Okulu müzik öğretmeni Esat GEDİKLİOĞLU tarafından okutuldu.
      Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından program Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya SELÇUK’un Öğretmenler günü mesajının okunması ile devam etti.
       Programda, genç öğretmenler adına Eynesil Anadolu Lisesi Fizik öğretmeni Işıl KELEŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Güven ve İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa TEMİZ günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalarını yaptılar.
      İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hulusi ÇINAR’ın kendi yazmış olduğu Öğretmenler günü ile ilgili şiirini okumasının ardından hazırlanan video gösteriminin izlenmesi ile program devam etti.
      24 Kasım Öğretmenler Günü programı, İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Oratoryo gösteriminin sunulması, şiirlerin okunması, göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreninin yapılması ile devam etti.
      Program, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle İlçemiz genelindeki ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir, liseler arası kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra, Öğretmen Marşının okunması ile  sona erdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri