EYNESİL'DE ÖRNEK ÇALIŞMA

EYNESİL'DE ÖRNEK ÇALIŞMA

EYNESİL'DE ÖRNEK ÇALIŞMA
eynesil
G.Tarihi: 21.10.2017 13:17
3550 Okunma
1
EYNESİL'DE ÖRNEK ÇALIŞMA
 “Tertemiz Köyler” proje kapsamında Eynesil Kaymakamlığınca İlçeye bağlı 11 köyde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
İlçe Kaymakamımız Sayın Yılmaz KURT  "Vatandaşın evinin önüne kadar hizmeti götürme çabası içindeyiz." dedi
  Vatandaşın evinin önüne kadar hizmeti götürme çabası içerisinde olduklarını ifade eden Kaymakam KURT  “Tertemiz Köy” Projesi kapsamında temizlik seferberliği başlattıklarını söyledi. İlçe Özel İdare bünyesinde çalışan İŞKUR işçileri ile tüm köy meydanlarının temizleneceğini söyleyen KURT özellikle köy meydanı temizliği, , cami içi ve avlusu, şadırvan, tuvalet, lavabo, cenaze işlemlerinin yapıldığı yerler, muhtarlık binaları, misafirhaneler ve mesire alanlarını bucak bucak gezilerek tertemiz edileceğini, özellikle mezarlıklarda kuruyan otların, dikenlerin, atılan çöp ve katı atıkların temizlenerek vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini rahatlıkla yapmalarının sağlanacağını söyledi.
İlçe Kaymakamımız Sayın Yılmaz KURT,  Ayrıca İlçe Özel İdare Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve köy muhtarlıkları koordinesinde cami müştemilatları ve tuvaletlerde görülen fiziki eksikliklerin en kısa zamanda giderileceğini söyledi.
KÖY MUHTARLARINDAN TEŞEKKÜR
 Köy Muhtarları; köyümüz mezarlıkları ve ortak kullanım alanları bu yıl temizlik ile  tanıştı. Aynı zamanda bu sene mezarlıklarımız yabani otlardan temizlendi. Bize destek olan İlçe Özel İdare Müdürlüğü personellerine teşekkür ediyoruz, köyümüzün gelişmesi adına her türlü çalışmaya devam edeceğiz. Ortak kullanım alanlarımızın çok temiz ve düzenli olmasına öncelik vereceğiz.” diye konuştu.Balcılı  köyü mezarlığında da yabani otların temizlenmesi çalışması yapılarak rahat bir şekilde ziyaret imkânı sağlandığını belirten Köy Muhtarı Kaşif KANBUR  şöyle konuştu; “Maalesef köy mezarlıklarımız planlama ve temizlik açısından iyi bir tablo sunmuyordu. Mezarların yerleşim düzeni çok düzensiz, mezarlıkta kendiliğinden yetişen çalı türü bitki ve yabani otlar buralarda rahat dolaşmamızı engelliyordu.  Mezarımızın başında rahat bir şekilde dua okuyabilmek için etrafının açık ve gayet temiz olması gerekir. Ama bir çok köy mezarlığıa yabani otlardan girilmiyor. Mezarlıklarımız terk edilmiş ve kendi haline bırakılmış ören yerleri değildir, oralarda sevdiğimiz büyüklerimiz yatmaktadır ve her zaman temiz olmalıdır. Rahmetli büyüklerimize verdiğimiz değeri bu şekilde göstermeliyiz.Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve bu konuda da  bize destek veren İlçe Kaymakamımız Sayın Yılmaz KURT Beye teşekkür ediyoruz dedi.




Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri