EYNESİL'DE SARGAN BALIĞI 10 TL'YE KADAR DÜŞTÜ

EYNESİL,BALIKLAR,SARGAN BALIĞI

EYNESİL'DE SARGAN BALIĞI 10 TL'YE KADAR DÜŞTÜ
eynesil
G.Tarihi: 28.11.2016 11:56
15201 Okunma
0
EYNESİL'DE SARGAN BALIĞI 10 TL'YE KADAR DÜŞTÜ
Giresun,Trabzon ve ilçe sahillerinde tutulan Sargan balığı vatandaşın yüzünü azda olsa güldürdü.
Bugün Eynesil Balıkçı tezgahllarına gelen Sargan balığı 10 tl ile 15 tl arasından satılıyor.Sabahın ilk saatlarinde gelen balıklara vatandaş hayli ilgi gösteriyor.Fiyatı  15.tl olan Hamsi balığında fiyat yüksek olunca vatandaşlar her zaman tadamadığı Sargan balığını almayı tercih ediyor.
Sabah saatlerinde Sargan balığı alan vatadaşlar,Her zaman bu fiyata düşmüyor.Biraz olsun tezgahlarda bol görünce ve fiyatınında uygun olduğu için aldık.Hamsi el yakıyor.Sargan balığı bir hafta önce 20.tl'den satılıyordu.Bu sezon ilk defa tadacağız.İnşallah denizlerimizde bol çıkarda askeri ücretle çalışan vatandaşlarımzda sofralarına götürür diye ifadelerde bulundular.
Balık satıcılarıda,Vatandaşlarımız bu sezon balığa doydu. Palamut bolluğu yaşadık ve yine azda olsa denizlerde tutuluyor.Hamsinin fiyatı yüksek.Balıkçı teknelerinin bol olduğu il veya ilçelerde fiyatlar değişiyor.Hamsi denizlerimizde bol olur ve bolca ağlara takılıp tutulursa fiyatıda düşecektir.İnşallah Hamsi denizlerimizde palamut gibi bol olurda bu sezon vatandaşlarımız hamsiyede doyar.Temennimiz ve duamız bu.Karadenizin vazgeçilmesi olan Mezgit balığıda azda olsa tezgahlarımıza geliyor.Mezgit'in fiyatı boyuna göre 7.tl ile 20 tl arasında değişiyor. Diye ifadelerde bulnundular.
Haber:Cem KEMALOĞLU




Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri