EYNESİL'DE ŞEHİT AİLESİNE ŞAHADETNAME VERİLDİ

Şehit ailesine şahadetname verildi. Mardin’in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Bekir Kelleci'nin ailesine Şahadetname Belgesi verildi.

EYNESİL'DE ŞEHİT AİLESİNE ŞAHADETNAME VERİLDİ
eynesil
G.Tarihi: 24.04.2016 10:03
3990 Okunma
0
Şehit ailesine şahadetname verildi.
Mardin’in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Bekir Kelleci'nin ailesine Şahadetname Belgesi verildi.
2 Nisan 201 6 Cumartesi günü teröristlerce hain saldırı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan Şahadetname Belgesi, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru tarafından annesi Günay Kelleci’ye teslim edildi.
Eynesil İlçesinin Gümüşçay Mahallesindeki şehidin baba evine eşleri ile birlikte gelen Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Giresun İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ali İhsan Ersoy ve Eynesil İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş İsa Şen bir süre şehit ailesi ile sohbet ettiler.
Daha sonra Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanan Şahadetname Belgesi şehidin annesi Günay Kelleci’ye, hizmet anısına hazırlanan plaket ise şehidin babası Ali Kelleci’ye
Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru tarafından takdim edildi.
Şahadet Belgesi ve Plaketi alan şehit ailesi bu tür acıların bir an önce son bulması dileğinde bulundular.
Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru ise Allah katında en büyük mertebenin şehitlik mertebesi olduğunu, şehit yakınları için devletin de tüm birlikleri ile seferber olduğunu belirtti. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri