EYNESİL'DE SELDEN ZARAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR!

EYNESİL'DE SELDEN ZARAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR!

EYNESİL'DE SELDEN ZARAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR!
eynesil
G.Tarihi: 23.04.2017 15:02
3484 Okunma
2
21 Eylül 2017 tarihinde bölgemizde meydana gelen sel nedeniyle yıkılan yolların yapımı devam ediyor.
Selden zarar görenler için geçen hafta yapılan maddi yardımın yanı sıra hasar gören köy yollarındaki çalışmalarda devam ediyor.
Köy yollarındaki çalışmaları yakından takip eden Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt geçtiğimiz hafta afetten zarar gören köy yollarında incelemelerde bulunarak muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt’un yol yapım ve onarım çalışmalarını incelediği geziye Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Cansız, İl Genel Meclis Üyeleri Ziya Köse ve Gürsel Yılmaz’ın yanı sıra, Birlik Müdür vekili Kamil Cansız ile köy muhtarları katıldı.
Köy yollarındaki iyileştirme çalışmalarının hızla devam ettiğini bildiren Eynesil AK Parti İlçe Başkanı Fatih Cansız, köylerde 2017 yılında yapılması planlanan çalışmaların ve diğer ihtiyaçların tespitine yönelik bu tür inceleme gezilerinin devam edeceğini belirtti.
Cansız, “21 Eylül 2017 tarihinde bölgemizde meydana gelen sel felaketi nedeniyle ilçemizde de büyük oranda maddi hasalar meydana gelmişti. Bu hasarların giderilmesi için ilk etapta acil para yardımında bulunuldu. Daha sonra hasar gören kişilere hasarları oranında verilecek paraların hesaplanmaları yapılarak, bunlara paraları da geçtiğimiz hafta itibariyle ödenmeye başlandı. 
Yine selden hemen sonra köylerimizde, özellikle yollarda meydana gelen tahribatlarda acil çalışmalar yapılarak yollar çalışır duruma getirilmişti. Ancak çok fazla yerlerde meydana gelen büyük çaplı hasarların giderilmesi için kış mevsiminde fazla çalışma yapılamadı. Şimdi ise yollarımızdaki bu tür çalışmalara ağırlık veriyoruz. Bu bağlamda perde beton, sanat yapısı (taş duvar) ve menfez çalışmalarımız devam ediyor. Ziva Gurup Yolunda da aynı hızla çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Bu konuda yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Ahmet CEYLAN

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
İS6 yıl önce
sel tarihini yanlış yazmışşınız
TAKİPCİ6 yıl önce
helal olsun size haberci kardeş gelmeyen tarihin sel felaketine yol yaptın o tarih 2016 olmasın

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri