EYNESİL'DE TARİHİ BİR GÜN YAŞANDI!

EYNESİL'DE TARİHİ BİR GÜN YAŞANDI!

EYNESİL'DE TARİHİ BİR GÜN YAŞANDI!
eynesil
G.Tarihi: 27.03.2018 04:49
4523 Okunma
0

Eynesil Mehmetçik Için Birlik Oldu
Türk Silahlı kuvvetlerinin Afrin’e yönelik olarak başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçiklere destek için “Milli Birlik, Beraberlik Ruhu,Mehmetçik’e Destek Yürüyüşü ve Mehmetcik için Kermes” yapıldı. Yürüyüşe ve Kermese yoğun ilgi gösterildi.
Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından düzenlenen “Milli Birlik, Beraberlik Ruhu ve Mehmetçik’e Destek Yürüyüşü” ne kalabalık bir topluluğun yanında STK temsilcileri ve vatandaşlarda katıldı.
Mehterhanlı Yürüyüş, Mehmet Somuncuoğlu Caddesi Mustafa Yüksel İlk öğretim okulu önünden başlayarak, şehir merkezi Şehit Onbaşı Şahin Abanoz parkı önü Kermes kapısında sona erdi.
Sunuculuğunu Görele Gençlik ve Spor Müdürü Gökahan Özarslan'ın yaptığı programda Dernek Başkanı Ramazan Öztürk,günün anlam ve önemini belirten kısa konuşma gerçekleştirdi.Kur'an'ı Kerim okunması ve ilçe Müftüsü Yılmaz Çelik'in duasıyla Kermes açılışı gerçekleştirldi.Kermeste elde edilen gelir Mehmetcik Vakfına bağışlandı.
Haber:HASAN KEMAL www.eynesilhaber.com












Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri