EYNESİL'DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

EYNESİL'DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

EYNESİL'DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
eynesil
G.Tarihi: 22.06.2017 10:07
4120 Okunma
0
EYNESİL'DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
Eynesil Karadeniz Sahil Yolunda kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre;Trafik kazası 17-06-2017 cumartesi gecesi ilçenin Altınlı Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu ilçeye giriş kavşağında meydana geldi.Eynesil'den Beşikdüzü istikametine seyir halinde olan, İlçemiz Yarımca Köyü nufüsuna  kayıtlı Bayram K.(61) yönetimindeki 28 RA 096 plakalı otomobil Altın Ekmek Fırını mevkiğinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda yoldan çıktı ve İlçeye giriş kavşağında takla attı.Otomobil'de yanlız bulunan ve Emniyet Kemeri takılı olan şoför Bayram K.kazayı hafif sıyrıkla atlattı.Kazayı görüp olay yerine gelen vatandaşlar büyük hasar gören ve kullanılmaz hale gelen otomobil'den sağ çıkan şoför Bayram K'nin  kazayı hafif sıyrıkla atlatmasına "verilmiş sadakası varmış,bu otomobil'den bu şekilde çıkamak Allah'ın bir lütfudur" dediler.Olay yerinde inceleme yapan polisler kaza yerinde şoför  ve görgü tanıklarından bilgiler alarak incelemelerde bulundu,Polislerin Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Hasan KEMAL www.eynesilhaber.com

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri