EYNESİL'DE TRAFİK KAZASI:1 YARALI

EYNESİL'DE TRAFİK KAZASI:1 YARALI Eynesil ilçemiz Karadeniz sahil yolunda bugün meydana gelen Trafik Kazasında 1 kişi yaralandı.

EYNESİL'DE TRAFİK KAZASI:1 YARALI
eynesil
G.Tarihi: 24.05.2016 00:42
4873 Okunma
4
EYNESİL'DE TRAFİK KAZASI:1 YARALI
Eynesil ilçemiz Karadeniz sahil yolunda bugün meydana gelen Trafik Kazasında 1 kişi yaralandı.
Edinilen Bilgilere göre; Eynesil Kekiktepe köyünden  akrabasını ziyaretten gelen 28 NA 288 plakalı kamyonet sürücüsü Görele nüfusuna kayıtlı Osman Kayacı (71) ,Karadeniz sahil yolu Aralık köyü ve Dereköy köy girişi mevkğindeki kavşağa geldiğinde Görele istigametinden hızla gelen 61 HB 742 plakalı motosiklet sürücüsü Murat K.direksiyon hakimiyetini kaybederek çarptı.Çarpmanın etkisiyle Motosiklet'ten fırlayan Murat K.ise asvalta düşerek yaralandı.Çarptığı kamyonet'in şoförü Osman Kayacı ve yanında bulunan eşi Elmas Kayacı ise çarpmanın etkisiyle panik halinde aniden kamyonet'ten dışarı çıktılar.Yaşanan olayın şokunu üzerinden atamadıklarını belirten Şoför  Osman Kayacı ve eşi Elmas Kayacı eynesilhaber editörü Hasan Kemal'e açıklamlarda bulundular.Şoför Osman Kayacı;"Kavşağa geldiğimde seyir halinde ilerlerken bir anda korkunç bir ses duyduk.Kamyonetten inip dışarı çıktığımızda  yerde yatan bir kişi ve parşalanmış bir motosiklet gördük.112''yi telefonla arayarak sağlık acil aracının gelmesini sağladık."dedi.Elmas Kayacı'da," Motor sürücüsü çok hızlıydı.Bize yoldan çıkıp kavşağın girişinin ilersinde çarptı.Şiddetli bir sesle aniden çok korktuk" dedi.
Sağlık personellerinin ilk müdahalesinin ardından Görele Devlet Hastanesine Kaldırılan Motosiklet sürücüsü Murat K.'nin hayati tehlikesinin olmadığı ve vücüdunun bir kaç yerinde kırklar  ve ezilmeler olduğu belirtildi. Emniyet güçlerinin  gelmesiyle ifade veren Kayacı ailesi ardından olay yerinden kamyonetiyle ayrıldı.
Can kaybının yaşanmadığı kazada Motosiklet hurdaya dönerken,Kamyonet'te ise maddi hasar meydana geldi.
Polis ve jandarma Trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlattı.
HASAN KEMAL www.eynesilhaber.com




TÜM FOTOĞRAFLAR VE VİDEOLAR İÇİN

https://www.facebook.com/eynesilhaber
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Hasan KEMAL7 yıl önce
Ben olay yerindeki tutanağı göremem.emniyet güçleri zaten göstermez.biz zor şartlarda haber yapıyoruz.vatandaş konuştu bizde yazdık.polis jandarmadan isim ve bilgi almak çok zor.sağlığınız yerinde ise Eynesil'e gelin kazayla ilgili elinizde polisin kayıt bilgileri varsa haber yapalım.size çok geçmiş olsun
Cenk İYİNESİL7 yıl önce
Ahmet Kurt,sen gazeteciyi eleştirmeyi bırakda yaşadığına şükret .Verilmiş sadakanız varmışki o kazadan sağ kurtulduz..Geçmiş olsun
Nasiii7 yıl önce
gazetecilik yaparken objektif olunmalı siz kazaya sebep olanların ailesindenmiş gibi haber yapıyorsunuz. tek tarafı dinleyerek yandaş haber yapmak hiç etik değil. suçluyu masum gibi göstermek habercilikle hiç bağdaşmıyor. yazılarınızda biraz daha dikkatli ve tarafsız olmanız dileğiyle ...
Ahmet kurt7 yıl önce
sayın editör burada motorcuyu hatalı gibi göstermeniz hiç etik değil. gidin polis tutanaklarına bakın ve o zatın vermiş olduğu ifadeyi kontrol edin ondan sonra haberi yayınlayın. yola tali yoldan dalan araç sürücüsü şimdi ne oldu da murat'ı hatalı gösteriyor.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri