EYNESİL'DE YAŞ ÇAY DEĞERLENDİ

EYNESİL'DE YAŞ ÇAY DEĞERLENDİ

EYNESİL'DE YAŞ ÇAY DEĞERLENDİ
eynesil
G.Tarihi: 28.05.2020 09:25
3755 Okunma
3
EYNESİL'DE YAŞ ÇAY DEĞERLENDİ

2020 yaş çay sezonun açılmasının hemen ardından ilçemizde hareketlilik başladı.ÇAYKUR' ikinci güne kotalı gireceğini söylesede diğer ilçelerdeki (of,espiye,tirebolu) Çay firmalarının ilçemizde çay almaya başlamasıyla üreticilerimizin çayı özel'de hissedilir derecede değerlendi.2.75 kuruş ve 3.TL ye peşin fiyatına çay alımlarının başladığı ve bir alıcı firmanın lçemizde büro tuttuğunada şahit olduk
Ne kadar dışardan ilçemize gelen çayfabrikası sahipleri olsada vatandaşlarımızın çoğunun kendi ilçesinde bulunan özel çay fabrikalarını tercih edeceğini düşünüyoruz.
Bizde bir yerelgazeteci olarak ilçemizde yıllardır hizmet veren Fabrikaların desteklenmesini bekliyoruz.

Son olarak Amber Çay sanayi A.Ş nin peşin haziran ayı içinde 2.90 kuruş'tan,Akfa Çay sanayi A.Ş.şirketinin ise 3.tl den 2020 Aralık ayında ödeyeceklerini duyurdular.

Kemaloğlu Çay san.ltd ve Ören çay san.ltd'den fiyat konusunda haber merkezimize ulaşan bir bilgi olmadı.geldiğinde yayınlayacağız inşallah.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Hakkaniyet3 yıl önce
Bu haberde bahsi geçen ilçemizde büro kurmuşlar kiminnhesabına kurmuşlar büroyu biz çay üreticisi olarak bizim menfeatimizi kim düşünüyorsa onlardan yanayız yıllarca çay verdik parasını ancak bir yıl sonra aldık menfeat karşılıklı olması lazım
Ismaıl can 3 yıl önce
vatandaşlarımızın çoğunun kendi ilçesinde bulunan özel çay fabrikalarını tercih edeceğini düşünmuyorum❗ nedenine gelecek olursak. Dışarıdan gelen tedarikçi firma 3tl versin. Bakalım Amber&Akfa çay alabilecekler mi. Yıllardır milleti sömürdüler gerek kantar başında gerek fabrikadan çay çıkışında hatta 1 yılı aşkın süre sonra hesaplara yatan çay bedelleri...❗sorarım sizlere bu çay üreticileri hak ettiği değeri ne zaman bulacak ?
burhan karaosmanoğlu3 yıl önce
bence yıllardır uzuzn vade değerlendirmelerden vaz geçmeleri gerekiyor çay şeker peşin satılıyorsa yaş çayda peşin yerinde alınmalıdırki üretici rahat bir şekilde ödemelerini yapabilsin. ,

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri