EYNESİL'DE YAZ OKULUNA YOĞUN İLGİ

EYNESİL'DE YAZ OKULUNA YOĞUN İLGİ

EYNESİL'DE YAZ OKULUNA YOĞUN İLGİ
eynesil
G.Tarihi: 15.07.2019 08:21
1252 Okunma
0
YAZ OKULUNA YOĞUN İLGİ
Eynesil’de ilk defa açılan yaz okuluna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Eynesil Belediyesi tarafından açılan yaz okuluna veliler 112 çocuk kaydettirdi. 
Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, belediye bünyesinde ilk defa açılan yaz okulunda faaliyetlerin devam ettiğini belirtti. 
Yaz okuluna katılan 06-12 gurubundaki çocuklara müzik eğitimi, Kuran-ı Kerim eğitimi, resim, heykel, taş boyama, ebru sanatı, el sanatları, ahşap boyama, izcilik faaliyetleri, kamp ve gezi organizasyonları, spor faaliyetleri, çeşitli kültürel faaliyetler gibi birçok etkinliklerin yanı sıra, yüzme kursuda veriliyor. 
Yaz Okuluna gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz,” Belediyemizin sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında ilçemizde ilk defa yaz okulu açmış bulunuyoruz. Vatandaşlarımız yaz okuluna büyük ilgi gösterdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza çeşitli etkinliklerin yanı sıra çok yönlü eğitimlerde veriyoruz. Özellikle yüzme kursunu çok önemsiyorum. İnsanımızın mutlaka yüzme bilmesinin gerekliliğine inanıyorum. Yüzmek belki hayatta bir defa lazım olur, yüzme biliyorsan hayatın kurtulur. Her yıl onlarca kişinin boğulduğunu, maalesef üzülerek görüyoruz. Çocuklarımıza yaz okulu kapsamında her Salı günü havuzda, eğitmenler tarafından yüzme kursu veriliyor. 
Diğer eğitim faaliyetlerimiz ise Mustafa Yüksel Ortaokulunda gerçekleştiriliyor. Bunun yanı sıra her Gezi organizasyonumuz çerçevesinde çocuklarımızı ilk hafta Giresun Kalesine, Luna parka ve hayvanat bahçesine götürdük. İkinci hafta ise Trabzon’a sinemaya götürdük. 24 Haziranda başlayan yaz okulumuz 24 Ağustosta sona erecektir.”dedi. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri