EYNESİL'DE YENİ BİR DERNEK KURULDU

Eynesil İlçemizde yeni bir dernek daha kuruldu

EYNESİL'DE YENİ BİR DERNEK KURULDU
eynesil
G.Tarihi: 30.03.2018 21:46
2340 Okunma
2

Eynesil İlçemizde  Altınlı Çevre ve Kültür  Derneği adı altında bir dernek kuruldu. 

Kurucu Başkan Metin Kurtal yaptığı açıklamada;
11 kişilik kurucular kurulumuz Altınlı Çevre ve Kültür Derneği'nin kuruluş işlemlerini 16 Mart 2018'de başlatmıştır.
Derneğin amacı Altınlı Mahallesi halkının sosyal, ekonomik, eğitsel, kültürel, sportif, mesleki ve bilimsel yaşantılarına katkıda bulunmak, üyeler arasında dayanışmayı artırmak, iş olanakları sağlamak amacıyla çalışmalar yapmak, üyelerin bilgi birikimlerini mahallenin ve bağlı olduğu ilçenin sosyal, teknik ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak şekilde yönlendirmek, mahallenin saygınlığının korunmasını ve artırılmasını sağlayıcı çalışmalar yapmak, Sisdağı Yaylası'nın ve çevrenin, tarihi - kültürel değer ve eserlerin korunması, yöre folklorunun geliştirilmesi ve tanıtılmasına dönük çalışmalar ve organizasyonlar yapmaktır.
Kuruluş işlemlerinin tamamlanması ve üye kayıtlarının yapılmasının ardından Ağustos 2018 ayı içinde derneğimizin ilk genel kurul toplantısı yapılacaktır.
Derneğimizin temel amacı komşularımız arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak, mahalle sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunmaktır. Dernek hiç bir şekilde siyasi konularda faaliyette bulunmayacak olup; tüm siyasi partilere ve farklı görüşlere kurumsal olarak eşit mesafededir.
Derneğimizin Kurucular Kurulu üyeleri METİN KURTAL, HÜSEYİN GÜDÜK, MUSTAFA AKIN,ERHAN CEBECİ, RAHMAN GÜDÜK, ERŞAN BAYRAM, HALİL KURTAL, MEHMET KARA, HALİL GÜRDAL, İBRAHİM KURU ve HALİL İBRAHİM TÜRKYILMAZ'dır.
Ağustos 2018'de yapılacak Genel Kurul Toplantısına kadar görev yapmak üzere dernek başkanlığına METİN KURTAL seçilmiştir.
Derneğimize üye olmak ,görüş ve katkılarını sunmak isteyen hemşehrilerimiz için e-posta adresimiz : altinlidernek@gmail.com
Altınlı Çevre ve Kültür Derneği 
Geçici Yönetim Kurulu Başkanı 
Metin KURTAL
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
AVNİ KARADAĞ6 yıl önce
ilçemizde kurulan altınlı çevre ve kültür derneği ilçemize ve bölgemize hayırlı olması dileklerimle bir araya gelerek böyle güzel bir birliktelik içim yola çıkan hemşerilerimi tebrik eder yapacak oldukları faaliyetlerde muvaffakıyetler temenni ederim.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri