EYNESİL'İN İLK KAYMAKAMI NESLİHAN KISA,İLÇEMİZİN GURURU OLDU

EYNESİL'İN İLK KAYMAKAMI NESLİHAN KISA,İLÇEMİZİN GURURU OLDU

EYNESİL'İN İLK KAYMAKAMI NESLİHAN KISA,İLÇEMİZİN GURURU OLDU
eynesil
G.Tarihi: 12.01.2020 08:43
10121 Okunma
0

EYNESİL'İN İLK KAYMAKAMI NESLİHAN KISA,İLÇEMİZİN GURURU OLDU

Edirne ili  Havsa ilçesi kaymakamı Neslihan Kısa "2019 yılının en başarılı mülki idare amiri"  seçildi. 

26 ekim 2018 yılında Edirne ili Havsa ilçesi Kaymakamı olarak göreve başlamış ve halen bu görevi sürdürmekte olan Neslihan Kısa, görevi sırasında başarılı birçok proje ve çalışmalara imza atmıştır. Bu kapsamda ilçesine Millet kıraathanesi kazandırmış, birçok köyde çok amaçlı salon, çocuk parkı kurulumları gerçekleştirmiş, yol iyileştirme hizmetleri kapsamında  parke taşı döşenmesi işlerini tamamlamıştır. Çocuk ve gençlere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemiş, şehit ailesi ve gazileri bir araya getiren programları hayata geçirmiştir. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfının da imkanlarını sonuna kadar kullanan Kısa, aşevi projesi ile 125 ihtiyaç sahibi ailenin hergün yemek ihtiyacını gidermiş, temiz eller projesi kapsamında da  temizliğini kendisi yapamayacak durumda olan yardıma muhtaç kişilerin evlerinin temizlik ihtiyaçlarını kurduğu ekip ile birlikte gidermiştir. Havsa'nın köylerine ve mahallelerine bizzat giderek vatandaşlar ile buluşmuş yerinde onların sorunlarını ve dertlerini dinlemiş, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için elinden gelen imkanı kullanarak gidermiştir.Devletin her zaman yanında olduğunu vatandaşlarına hissettirmiştir. 2019 yılı içerisinde yapmış olduğu bu başarılı çalışmalar ve hayata geçirmiş olduğu projeler nihayetinde Türk İdareciler Derneği tarafından yılın en başarılı idarecilerinden seçilerek, Merhum Vali Galip Demirel Sosyal Hizmet Ödülüne layık görülmüş ve 10 ocak idareciler gününde ödülü kendisine takdim edilmiştir.  Mesleğinin başında böyle başarılı çalışmalara imza atan hemşehrimiz Neslihan Kısa' yı bizlerde tebrik ediyor, başarılı bir meslek hayatı geçirmesini temenni ediyoruz.

ÖZGEÇMİŞİ

1991 yılında Giresun’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2009 yılında kazandığı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 2013 yılında bölüm ve fakülte birincisi olarak mezun oldu. İçişleri Bakanlığı’nın açtığı Kaymakam Adaylığı Sınavına katıldı ve 2015 yılında Kocaeli Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti.Kocaeli Valiliği’nde İl Stajını,  Kocaeli/Gölcük ve Yalova/Altınova ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını, Ankara Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Teftiş Stajını tamamladı. Eskişehir/Sarıcakaya, Kastamonu/Abana ve Konya/Hadim ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.Yurtdışı stajı kapsamında, İngiltere’de Sheffield Üniversitesi’nde 8 ay süreli yabancı dil eğitimi aldı.Kaymakamlık kursunu üstün başarı ile tamamlayan Neslihan KISA, Havsa Kaymakamlığı’ndaki görevine 26.10.2018 tarihi itibarıyla başlamıştır.

Haber:Hasan KEMAL www.eynesilhaber.com

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri