EYNESİL'İN İLK KAYMAKAMI NESLİHAN'IN İLK RESMİ TÖRENİ

EYNESİL'İN İLK KAYMAKAMI NESLİHAN KISA'NIN İLK RESMİ TÖRENİ

EYNESİL'İN İLK KAYMAKAMI NESLİHAN'IN İLK RESMİ TÖRENİ
eynesil
G.Tarihi: 29.04.2016 10:31
4185 Okunma
1
EYNESİL'İN İLK KAYMAKAMI NESLİHAN KISA'NIN İLK RESMİ TÖRENİ
Göreve atanmasının üstünden kısa tek süre geçmiş olmasına karşın Kaymakam Neslihan Kısa, ilçe sakinlerinden biri haline geldi.

Kaymakam Kısa, Fatih İlkokulu’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle sıralanan törene katıldı. Okuldaki merasim, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, öğrencilerin farklı gösterileriyle aynı hızda devam etti. Öğrencilerin birbirinden güzel gösterilerini pür dikkat takip eden Kaymakam Kısa’nın, gösteriler esnasında kucağına iştirah eden tek evladı sevmesi renkli görüntüler oluşturdu. Törenin nihayetinde ise Kaymakam Kısa, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, İlçe Jandarma Komutanı Şakir Kiper, İlçe Güvenlik Amiri Hasan Duran Tomar ve İlçe Ulusal Öğrenim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, Ulusal Öğrenim Bakanlığı ve Sıhhat Bakanlığı’nca imzalanan protokol çerçevesinde küçüklere bisiklet dağıtımını gerçekleştirmiş oldu.
KAYMAKAM KISA’DAN ANLAMLI SÖZLER
ülkemiz’nin ilk başörtülü kaymakamı meydana gelen Kısa, ilk röportajını İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirlerine verdi. Kaymakam Kısa, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine değinerek, “Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün yer yüzü evlatları amaçlı armağan etmiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, bu sabah ilçemiz Fatih İlkokulu’nda çocuklarla beraber coşku içerisinde bulunan kutladık. Ben, evlatların gösterileri esnasında onların gözündeki ışığı gördüm. Bu program amaçlı hakikaten özveriyle, disiplinle hazırlandıklarını ve bunu coşkuyla sunduklarını gördüm. Buradaki evlatlarımızın gözündeki ışığın bütün hayat evlatlarının gözünde parlamasını ve bütün evlatlarımızın refah, mutluluk, rahatlık içerisinde bulunan yaşamasını temenni ediyorum. Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tekrardan kutlama ediyorum” diye konuştu.
Öte taraftan çocuklardan yaşlılara denli pekçok ilçe sakini, merasim sonrasında makamına gitmekte meydana gelen Kaymakam Kısa’yı yolda görerek yoğun ilgi gösterdi. Kaymakam Kısa da, çocuklarla yakından ilgilenerek, öteki ilçe sakinleri ile de kısa süreli sohbetler gerçekleştirmiş oldu.
KAYMAKAM KISA KİMDİR?
1991 senesinde Giresun’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2009 senesinde kazanmış meydana geldiği İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 2013 senesinde fakülte birincisi olarak mezun meydana geldi. İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavına katıldı ve 2015 senesinde Kocaeli Kaymakam talibi olarak mesleğe intisap etti. Kocaeli ili Gölcük ilçesi ve Yalova ili Altınova ilçesinde Kaymakam refikliği stajını tamamladı. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 1 Mart 2016 tarih ve 4173 sayılı yazısı ve bakanlık makamının 29 Şubat 2016 tarihindeki onayı ile Sarıcakaya Kaymakam vekili olarak göreve getirildi.KADİR ÇETİN – MEHMET SIDDIK YEŞİLIRMAK İHA

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Sabri GÜRDAL8 yıl önce
sayın kaymakamımıza başarılarının devamını dilerim .gururumuz oldu,ama yazıyı okurken anlamakta zorlandım .bu kadar kötü bir türkçe,yoksa yazıları suriyeli arkadaşlarmı yazıyor?

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri