EYNESİL'İN İLK KAYMAKAMININ TAYİNİ ÇIKTI

EYNESİL'İN İLK KAYMAKAMININ TAYİNİ ÇIKTI

EYNESİL'İN İLK KAYMAKAMININ TAYİNİ ÇIKTI
eynesil
G.Tarihi: 25.06.2016 14:35
5777 Okunma
3


EYNESİL'İN İLK KAYMAKAMININ TAYİNİ ÇIKTI
Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde ilk kez göreve gelen Türkiye’nin ilk başörtülü kaymakamı Neslihan Kısa’nın tayini Kocaeli’ye çıktı.
Türkiye’nin ilk başörtülü kaymakamının tayini çıktı
Aynı zamanda Türkiye’nin en genç kaymakamlarından biri olma özelliğine de sahip olan Neslihan Kısa, 1991 yılında Giresun’da doğdu. 2013 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni birinci olarak tamamlayan Kaymakam Kısa, ’Kaymakam Adaylığı Sınavı’na katılarak ilk görevine adım attı. Türkiye’ye bir ilki yaşatan Kaymakam Kısa, staj döneminin bir kısmını Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde tamamladı.

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Öte yandan Sarıcakaya’dan ayrılacak olan kaymakam için Sarıcakaya Belediyesi tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Sarıcakaya Belediyesi’nden ise veda ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

''ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN''

"Türkiye’ye ve ilçemize bir ilki yaşatan değerli Kaymakamımız Neslihan Kısa Hanımefendi ile geçirdiğimiz kısa süreli staj döneminde, ilçemize yaşattığı ilkler ve kattığı güzellikler için teşekkür ederiz. Kendisine yeni görev yeri olan Kocaeli’de başarılar diliyor, Allah yolunu açık etsin diyoruz."

Kaymakam Kısa’nın yeni görev yeri olan Kocaeli merkezde valilik emriyle staj görmeye devam edeceği öğrenildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
fahri-antalya7 yıl önce
kaymakam kızımıza görevinde başarılar dilerim.
AVNİ KARADAĞ7 yıl önce
neslihan kısa kaymakam kızımıza ülkemizin ilk baş örtülü kaymakamı olarak eskişehir ili sarıcakaya ilçesine kaymakam olarak yılın ilk aylarında atanması bir eynesil'i olarak saygı duyduğum bir ailenin evladı olması bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir. tayininin kocaeli iline çıkmış olmasından dolayı yeni görev yerinde başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum. rabbim sayılarını artırsın.
aaaa7 yıl önce
gurur duyan yok mu bir chp li olarak gurur duyuyorum...ben mi eynesilliyim sadece ..ya bu memleket ne olusu ile nede dirisi ile gurur onur sevic ve huzun yasamadi..hep kiskanclik fesatlik var iclerinde...olsun ben yine de gururluyum bir eynesilli olarak

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri