EYNESİL'LE YENİ KAYMAKAM GELİYOR

EYNESİL'LE YENİ KAYMAKAM GELİYOR

EYNESİL'LE YENİ KAYMAKAM GELİYOR
eynesil
G.Tarihi: 07.11.2019 01:18
3956 Okunma
0
1 yıl önce Eynesil'le atanan Kaymakam Mustafa Temiz'in tayini çıktı.

Bir yıl gibi kısa bir süre görev yapan Kaymakam Temiz'in yeni görev yeri Tokat'ın Erbaa ilçesi oldu.

Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan’ın son kaymakamlar kararnamesiyle Ordu Vali Yardımcılığına atanması dolayısı ile boşalan Erbaa Kaymakamlığına ilçe Kaymakamımız Mustafa Temiz atandı.

Temiz'in bu ay içersinde göreve başlayacağı belirtildi.Bu akşam saat 18'de altınbahçe restaurant'ta veda yemeği verecek olan Kaymakam Temiz,bir kaç gün içinde ilçemizden ayrılacak.

BİYOGRAFİSİ:

1980 yılında Taşova'ya bağlı Kavaloluğu köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Suluova'da tamamladıktan sonra 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Temiz, 2003-2005 yılları arasında Vergi Denetmen Yardımcısı olarak çalıştı. 2005 yılı şubat ayında Mülki İdare Amirliği mesleğine Çorum Kaymakam Adayı olarak başladı. Çeşitli staj evrelerinin ardından Çankırı'nın Atkaracalar İlçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Bilgi-görgü arttırma ve İngiliz idari sistemini tanıma amacıyla gönderildiği İngiltere'de bir yıl süreyle dil eğitimi aldı, daha sonra sırasıyla Sakarya-Taraklı, Sivas-Gölova, Hakkâri-Çukurca, Samsun-Ladik, Kayseri-Hacılar, Hakkari Vali Yardımcılığı, Elazığ-Sivrice Kaymakamlığı, Eynesil Kaymakamlığı yaptı.

Eynesil'le gelecek olan yeni Kaymakamda belli oldu.

Yeni Kaymakam.......Ayrıntılar gelecek...

Haber:Hasan KEMAL
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri