EYNESİL'Lİ GÜDÜK AKAR’A TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

EYNESİL'Lİ GÜDÜK AKAR’A TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

EYNESİL'Lİ GÜDÜK AKAR’A TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
eynesil
G.Tarihi: 28.08.2016 22:43
2520 Okunma
0
EYNESİL'Lİ GÜDÜK AKAR’A TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürü Eynesil'li hemşerimiz Aysun Güdük Akar’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, Giresun Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Muhammet Angın Akar’a görevinde başarılar dilediler.
Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurettin Karan beraberinde Giresun Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tanrıverdi ile birlikte Akar’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi. Fındıkta verim, kalite, hastalıklar ve güncel gelişmelerin konuşulduğu ziyarette Müdür Aysun Akar nezaketlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.
Giresun Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Muhammet Angın beraberinde İl Müdür Yardımcısı Ergünal Cömert ile Akar’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Giresun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Muhammet Angın fındığın hem bölge hem de ülke ekonomisinde önemli yeri olduğunu , İl Müdürlüğü ve Enstitünün fındıkla ilgili ortak çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayarak Akar’ a başarılar diledi.
Akar, fındıkta son birkaç yıldır baş gösteren külleme hastalığı ile ilgili eğitim ve yayım çalışmalarını hızlandırılması gerektiğini , Enstitüde eğitim çalışmaları yürütüldüğünü ve İl Müdürlüğünce yapılacak yayım çalışmalarına da uzmanlarımızca katkı yapılabileceğini söyleyerek, konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Candemir Sarı
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri