EYNESİLLİ İTFAİYECİ VEFAT ETTİ

EYNESİLLİ İTFAİYECİ VEFAT ETTİ

EYNESİLLİ İTFAİYECİ VEFAT ETTİ
eynesil
G.Tarihi: 30.10.2018 23:50
7332 Okunma
0

EYNESİLLİ İTFAİYECİ VEFAT ETTİ
Eynesil ilçemiz Boztepe mahallesinden (Kardeşleri: Rh Selahattin,Ömer,Çağlar,Rasim,Fadime,Ayşe,Elmas ve Sevim ) İbrahim oğlu Mehmet Civil vefat etti.
Eynesil Belediyesinde uzun yıllar görev yaptıktan sonra,İstanbul Bakırköy Belediysinde yakşalık 15 yıldır itfaiye başçavuşu olarak görev yapan Mehmet Civil geçirdiği beyin kanaması sonucu bugün saat 11:45 civalarında vefat etti. Bize ulaşan bilgilere göre ;Eylül ayında ilçemize akraba ziyareti ve gezmeye gelen Mehmet Civil,rahatsızlık geçirerek Hastaneye gitmiş ve tedavi olmuştu.Yüksek tansiyon hastası olduğu belirtilen Mehmet Civil'in işe gelmemesinden dolayı arkadaşları telefonla aramış, ulaşamadıklarından dolayı evine giderek haber almak istemişler, Evin ziline basıp cevap alamadıkları  ve itfaiyeyle evine balkondan giren arkadaşları Mehmet Civil'in yerde Cansız bedeniyle karşılaştıkları belirtildi.Mehmet Civil'in beyin kanaması geçirdiği esnada eşi Zeynep hanım çalıştığı için iş'te olduğu söylendi.Hastaneye kaldırılan Civil'in yapılan ilk incelemede beyin kanaması geçirdiği belirtildi.Merhum Mehmet Civil'in Cenazesi 20-10-2018 cumartesi günü İstanbul Bakırköy'de toprağa verileceği belirtildi.58 yaşında vefat eden Mehmet Civil bir kız çocuğu babasıydı.
Merhuma Allah'dan rahmet,ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.Makamı cennet olsun. Haber kaynak:www.eynesilhaber.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri