EYNESİLLİ TÜRKİYE'NİN İLK BAŞÖRTÜLÜ KAYMAKAMININ YENİ GÖREV YERİ BELLİ OLDU

EYNESİLLİ TÜRKİYE'NİN İLK BAŞÖRTÜLÜ KAYMAKAMININ YENİ GÖREV YERİ BELLİ OLDU

EYNESİLLİ TÜRKİYE'NİN İLK BAŞÖRTÜLÜ KAYMAKAMININ YENİ GÖREV YERİ BELLİ OLDU
eynesil
G.Tarihi: 30.10.2018 23:50
6701 Okunma
0


EYNESİLLİ TÜRKİYE'NİN İLK BAŞÖRTÜLÜ KAYMAKAMININ YENİ GÖREV YERİ BELLİ OLDU

Kaymakamlık kurs ve stajını başarıyla bitiren Neslihan Kısa Havsa ilçesine atandı.
Edinilen bilgilere göre;Türkiye'ye bir ilki yaşatan ve Aynı zamanda Türkiye’nin en genç kaymakamlarından biri olma özelliğine de sahip olan Neslihan Kısa,staj döneminin bir kısmını Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesi,Kastamonu Abana ilçe kaymakamlığı ve Konya Hadim ilçe kaymakamlığında tamaladıktan sonra,yaklaşık iki yıl süren (104. Dönem ) Kaymakamlık Kursu nuda başarıyla 2.ci olarak bitirdi.2.cilik başarısını elde eden Neslihan Kısa'ya görev yeri içinde seçme hakkı veriidi.18-10-2018 perşembe günü İçişleri Bakanlığınca belirlenen yerlerden Edirne Havsa ilçesini seçti.
Türkiye'nin ve Eynesil'in gurunu olan kızımız Neslihan Kısa'ya yeni yeri olan Havsa ilçesinde başarılar diliyoruz.Allah yolunu ve bahtını açık etsin.
Öz geçmişi
Kaymakam Neslihan Kısa 1991 yılında Giresun Eynesil ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini İstanbul’da tamamladı.2009 yılında kazandığı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 2013 yılında bölüm ve Fakülte birincisi olarak mezun oldu. İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam adaylığını kazanan Kısa, 2015 yılında Kocaeli Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Kocaeli Valiliğinde 3 aylık Valilik Stajını tamamlayan Kaymakamımız, Kocaeli-Gölcük İlçesi ve Yalova-Altınova İlçesinde Kaymakam Refikliği stajlarını tamamlamıştır. Teftiş stajını gerçekleştirmek üzere Ankara Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında bulunmuştur. Eskişehir-Sarıcakaya ve Kastamonu-Abana İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerini yapmıştır. Bakanlık makamının 29.12.2016 tarihli onayı ile İlçe Kaymakam Vekili olarak görevlendirilmiş olup, 02.01.2017 tarihi itibarıyla Hadim Kaymakam Vekili olarak göreve başlamıştır.  HASAN KEMAL


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri