EYNESİLLİLER YENİ BİNASINA TAŞINDI

EYNESİLLİLER YENİ BİNASINA TAŞINDI

EYNESİLLİLER YENİ BİNASINA TAŞINDI
eynesil
G.Tarihi: 16.05.2018 19:20
2393 Okunma
0


Giresun Eynesil Aralık Köyü Derneği,  İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya’da yeni dernek merkezi açılışını geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

 
Giresunlular Aralık Köyü Derneği’nin merkez açılışında buluştu.
 
Giresun Eynesil Aralık Köyü Derneği,  İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya’da yeni dernek merkezini geniş bir katılımla ve görkemli şekilde açtı.
 
Açılışa İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, Sadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bilal Ay, Kıyı Emniyeti Daire Başkanı Arslan Dede,  Gaziosmanpaşa Ak Parti, MHP, İyi Parti ilçe yönetimleri, Mercan Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Keleş,  Gop Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hayta, Yamak Triko Yön Kur Başkanı Ahmet Yamak, Sezer Keleş ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Açılışta konuşma yapan dernek başkanı Murat Baş ''yaklaşık on yıllık bir dernek olarak hemşerilerimiz arasında iletişimi sağlama, sosyal yardımlaşma ve kültürümüzün yaşatılması konuları başta olmak üzere birçok faaliyetimizi hayata geçirdik. Daha fazla hemşerimize ulaşmak adına daha merkezi bir yerde yeni dernek merkezimizi açtık. Faaliyetlerimizin kesintisiz olarak sürmesi ve derneğimizi sonraki nesillere aktarmak adına bizim için önemli bir adımdı. Açılışımıza katılan tüm davetlilere teşekkür ederim'' dedi.


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri