FECİ TRAFİK KAZASI:2 ÖLÜ 2 YARALI

FECİ TRAFİK KAZASI:2 ÖLÜ 2 YARALI

FECİ TRAFİK KAZASI:2 ÖLÜ 2 YARALI
eynesil
G.Tarihi: 23.09.2016 20:27
3492 Okunma
0
Trabzon'un Maçka ilçesinde meydanagelen Trafik kazasında 2 kişi öldü 2 kişi yaralandı.
Maçka ilçesi Esiroğlu mevkiinde meydane gelen trafik kazasında, Trabzon Devlet Hava Meydanları İşletmesi Başmüdür Yardımcısı İsa Gençoğlu ile oğlu İlker Gençoğlu, yaşamını yitirdi.
 
Erzurum’dan bir yakınlarının düğününden dönen Gençoğlu ailesi, bu sabah saat 06.00 sularında Esiroğlu mevkiine geldiklerinde kaza yaptılar. Baba İsa Gençoğlu yönetimindeki 06 AG 6189 plakalı araç, yol kenarında duran 61 K 11923 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kazada, sürücü İsa Gençoğlu ve oğlu Ali İlker Gençoğlu hayatını kaybetti. Öğretmen olan anne Nazan Gençoğlu ile kızı Ayşe Naz Gençoğlu ise ağır yaralandı. Kaza yerine gelen ambulanslar ile yaralılar KTÜ Farabi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Öte yandan, sürücü İsa Gençoğlu’nun Trabzon Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Başmüdür Yardımcısı olduğu öğrenildi.
Kazada hayatını kaybeden baba ile oğlun, Ortahisar Çukurçayır Mahallesi Mısırlı Camii’nde yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.
mackahaber.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri