GENÇ ESNAF EREN KALP KRİZİNDEN VEFAT ETTİ

EREN GÜDÜ (34) YAŞAMINI YİTİRDİ

GENÇ ESNAF EREN KALP KRİZİNDEN VEFAT ETTİ
eynesil
G.Tarihi: 04.02.2018 09:54
4605 Okunma
0

EREN GÜDÜ (34) YAŞAMINI YİTİRDİ

Eren Güdü’nün, genç yaşta ani vefatı ailesini ve ilçeyi yasa boğdu.
Beşikdüzü İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nden Şemsettin (Oğli) ve Yeter Güdü çiftinin oğlu Eren Güdü (34) yaşamını yitirdi.
Şalpazarı İlçesi’nin Dereköy Mahallesi’nde telefon tamiri ve satışı yapan Eren Güdü, 31 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 10.00 sularında çalıştığı işyerinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 15-20 dakika kadar işyerinde hareketsiz yatan  Eren’i bu halde gören vatandaşlar hemen 112’yi arayarak acil yardım istediler. Ambulansla Şalpazarı İlçe Hastanesi’ne kaldırılan Eren Güdü’nün, hastaneye kaldırıldığında yaşamını yitirdiğinin anlaşıldığı belirtildi.
Muhtar uyarmış !
Şalpazarı’nda ticaretle uğraşan evli ve bir çocuk babası Eren Güdü‘nün ani vefatı başta ailesi ve yakınları olmak üzere; Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerinde de büyük üzüntü yarattı. Şalpazarı Simenli Mahallesi Muhtarı Arif Köse, olaydan bir kaç dakika önce Eren Güdü‘nün kendisine sol tarafında ağrı olduğundan bahsettiğini ifade ederek, “Haydi seni hastaneye götüreyim” dedim. “Yok ya geçer belki” dediydi. Arkamdan kriz vurmuş, yüz üstü düşüp hayatını kaybetmiş” diye konuştu.
Merkez Hakem Kurulu eski üyesi ve halen  Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Turgay Güdü’nün de yeğeni (kız kardeşinin oğlu) olan Eren Güdü’nün cenazesi 01.02.2018 Perşembe günü öğle namazını müteakip Beşikdüzü Merkez Çakmak Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Yeşilköy Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.
34 yaşında yaşamını yitiren Eren Güdü’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.
Mithat GÜDÜ / Doğru Haber61

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri