GENÇ YAŞTA AMANSIZ HASTALIĞA YENİK DÜŞTÜ

GİRESUN HABERLERİ,GİRESUN,GİRESUN HABER,GİRESUNGAZETE,GİRESUNVALİLİĞİ,GİRESUNTARIM,GİRESUNMÜFTÜLÜĞÜ,GİRESUNBELEDİYESİ,GİRESUN,GÖRELE,BULANCAK,GÖRELE,ALUCRA,ŞEBİNKARAHİSAR,DERELİ,KEŞAP,ESPİYE,EYNESİL,ÇAVUŞLUHABER,GÖRELEHABEER

GENÇ YAŞTA AMANSIZ HASTALIĞA YENİK DÜŞTÜ
eynesil
G.Tarihi: 04.03.2018 08:54
6954 Okunma
0

GENÇ YAŞTA AMANSIZ HASTALIĞA YENİK DÜŞTÜ

Eynesil ilçemiz Altınlı Mahallesinden (Mal Müdürü) Murat Akın oğlu Özgür Akın vefat etti.
Siirt ilinde askerlik şubesinde memur olarak çalışırken yaklaşık 4 ay önce amansız hastalığa yakalanan ve enson tedavisine Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakultesinde devam edilirken 01-03-2018 perşembe günü 38 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Özgür Akın'ın cenazesi (02-03-2018 cuma )bugün merkez eski camiide cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra altınlı mahallesi camii mevkiğindeki mahalle kabristanlığında sevenleriyle toprağa verildi.Rahmetli Akın, evli ve (2 kız 1 erkek ) 3 çocuk babasıydı.
Cenazeye Siirt il Jandarma komutanı Jandarma Kıdemli Albay Kemal Benek,görev yaptığı il'deki arkadaşları,Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt,Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu,İlçe Emniyet Müdürü Cafer Köksal,Eynesil Garnizon Komutanı İsa Şen,Eynesil Müftüsü Yılmaz Çelik,Astsubay ve Uzman Askerler,siyasi parti temsilcileri,Daire amirleri,müdürler,ailesi,akrabaları ve sevenleri katıldı.Merhuma Allah'dan rahmet,ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.Yeri nur mekanı cennet olsun. Kaynak:www.eynesilhaber.com








Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri