GENÇLERİMİZİ BASKETBOL’A BEKLİYORUZ

GENÇLERİMİZİ BASKETBOL’A BEKLİYORUZ

GENÇLERİMİZİ BASKETBOL’A BEKLİYORUZ
eynesil
G.Tarihi: 22.12.2017 07:23
1774 Okunma
0
GENÇLERİMİZİ BASKETBOL’A BEKLİYORUZ
Gençlik ve Spor Bakanlığına ait Görele Gençlik Merkezi Spor Kulübü Basketbol atölyesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
Bayanlar Hentbol 2. Liginde mücadele eden Görele Belediyespor Hentbol Takımı müsabakaları sonrasında ilçede salon sporları daha da önem kazanmaya başladı.
Basketbol Antrenörü Öznur Keçeci tarafından yürütülen Gençlik Merkezindeki çalışmalara farklı yaş gruplarından yaklaşık 120 genç katılıyor. 
Antrenör Öznur Keçeci “ Basketbol her yaş grubunun oynayabileceği elit bir spordur. Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlar. Bireyin fiziksel gelişimine önemli katkıda bulunur.” dedi .
Öznur Keçeci “Farklı yaş gruplarına göre antremanlar düzenledik . Kız öğrencilerimize yönelik olarakta özel antreman programları yaptık. Görele’deki 12 yaş üstü tüm gençlerimizi Gençlik Merkezindeki Basketbol Atölyelerine bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Görele Gençlik Merkezinde ziyaret ettiğimiz Gençler Basketboldan ve Gençlik Merkezinden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.
Gençlik Merkezinde yapılan açıklamada da 12 yaş üstü genç gruplara kayıtların devam ettiği, Gençlik Merkezi faaliyetlerinin ücretsiz olduğu, Gençlik Merkezinin hafta sonlarında ve mesai saatleri dışında da açık olduğu vurgulandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri