GİRESUN'DA TERÖRİSTLER FARKLI GİYİNİYOR!

GİRESUN'DA TERÖRİSTLER YÖRE İNSANI GİBİ GİYİNİYOR İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, bölücü unsur grubunun sadece doğu kökenli kişilerden oluşmadığına dikkati çekerken, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ise, Türkiye Cumhuriyeti'nin payidar olmasın

GİRESUN'DA TERÖRİSTLER FARKLI GİYİNİYOR!
eynesil
G.Tarihi: 24.05.2016 00:57
3981 Okunma
0
TERÖRİSTLER YÖRE İNSANI GİBİ GİYİNİYOR

İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, bölücü unsur grubunun sadece doğu kökenli kişilerden oluşmadığına dikkati çekerken, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ise, Türkiye Cumhuriyeti'nin payidar olmasını istemeyen, güçlü bir devlet olmasını istemeyen hâkim güçlere karşı yapılan mücadelenin devam ettiğini belirtti.

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, son 8 aydır terörle mücadelenin içerisinde olduklarını ifade etti.
Yağlıdere'de ilçesinde vatandaşlar son zamanlarda meydana gelen terör olayları nedeniyle almaları gereken tedbirler ve yapılması gerekenler konusunda bilgilendirildi.
En son terörist imha edilinceye kadar terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade eden Öztürk, “Terörle mücadelenin devamı hükümetimizin, devletimizin kararlığıyla en son terörist bu ülkeden gidinceye kadar devam edecektir. Zannetmeyin ki bu mücadele sadece Doğu, Güneydoğu’da. Bu mücadele Türkiye Cumhuriyeti'nin payidar olmasını istemeyen, güçlü bir devlet olmasını istemeyen hakim güçlere karşı yapılan bir mücadeledir. İlçe halkımızdan güvenlik güçlerimize bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerini bekliyoruz” dedi.
KAMUFLE OLDULAR
İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, bölücü unsur grubunun sadece doğu kökenli kişilerden oluşmadığına dikkati çekerek, "Kamufle olmak için yöre insanı gibi giyinip hareket edilebiliyorlar. Vatandaşlarımızın gece saat 24.00'den sonra ava ya da balığa gitmemesi ve kesinlikle bu saatten sonra gece sırtlarında çanta ya da tüfekle dolaşmaması gerekiyor. Şüpheli gördüğünüz her şahsı her durumu mutlaka çekinmeden 155 ya da 156'yı arayıp ihbarda bulunun" ifadelerini kullandı.
İlçe Kaymakamı Hasan Günaydın, bir düğün salonunda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçe halkının emniyet güçlerine yardımcı olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
Vatandaşlardan zaman zaman yapılan uyarılara hassasiyet gösterilmesini isteyen Günaydın, kaymakamlığın bir mesaj sistemi oluşturulduğunu, belirli zamanlarda bu mesaj sistemiyle gerekli uyarıları yapacaklarını belirtti.
Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu da vatandaşlardan terörle ilgili şüpheli bir durum gördüğünde jandarma veya emniyete haber vermelerini isteyerek, "Bizler ilçe halkı olarak bunlara destek olmazsak gördüğümüz anda ihbar edersek hiçbir zaman barınamayacaklar." dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri