GİRESUN'DA VATANDAŞIN İŞKUR İSYANI!

VATANDAŞIN İŞKUR İSYANI!

GİRESUN'DA VATANDAŞIN İŞKUR İSYANI!
eynesil
G.Tarihi: 03.02.2019 23:37
10704 Okunma
2
GİRESUN'DA VATANDAŞIN İŞKUR İSYANI!

Giresun’da İŞKUR’a kızan bir kişi Valilik binası girişinde taşkınlık çıkararak eylem yaptı. Vücudunu çeşitli yerlerden kesen kişiyi polis ekipleri uzun uğraşlar sonucu ikna ederek gözaltına aldı. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, Giresun Valiliği binasının girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kurasına katılan bir vatandaş, kurada ismi çıkmaması üzerine önce Giresun Vali Yardımcısı Recep Uzal ile görüşmek istedi. Ancak görüşme talebi için ertesi güne randevu verilmesine kızan vatandaş Valilik Binası önüne önünde eylem yaptı. Önce, “İş İstiyorum” diye bağırıp çağıran vatandaş daha sonra kesici aletlerle vücudunun çeşitli yerlerden kesmeye başladı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken vatandaş ikna edilmeye çalışıldı. Polisler tarafından uzun süren ikna çabalarının sonuç vermesi üzerine gözaltına alınan vatandaş önce hastaneye ardından ise karakola götürülerek ifadesi alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber kaynak:http://giresungazete.net/vatandasin-iskur-isyani/



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Ferhat5 yıl önce
bir issiz olarak hak veriyorum hayat pahaliligi uretimin olmamasi adanada milleti perisan etti vergiler biktirdi issizlik yuzde50 biber olmus 15 domater7 primi dolanida emekli etmedi isyan bayragini cekmeye az kaldi
Biz gençler5 yıl önce
yetmezmiş gibi bide 35 yaş sınırı var, biz 35 yaş altindakiler vergiye taabi tutuluyoruz ama iş kapısına gidince iste yaş sınırımız var. asırlardır ülkemize vatanımıza hizmet ettik ama suriyeliler karar olamadık...

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri