GİRESUNSPOR KUPADA TURLADI

GİRESUNSPOR KUPADA TURLADI

GİRESUNSPOR KUPADA TURLADI
eynesil
G.Tarihi: 10.11.2018 21:02
1121 Okunma
0
GİRESUNSPOR KUPADA TURLADI

Ziraat Türkiye Kupası 4’ncü turunda deplasmanda 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor ile karşılaşan Yeşil-Beyazlı temsilcimiz, normal süresi ve uzatmaları 2-2 biten maçta, penaltı atışları sonunda turu geçen taraf oldu…

Ziraat Türkiye Kupası 4’ncü turunda deplasmanda Gümüşhanespor ile oynayan Giresunspor, normal süresi ve uzatmaları 2-2 sona eren mücadeleyi penaltı atışları sonunda 7-5 kazanarak, ismini 5’nci tura yazdıran taraf oldu.

Gümüşhane Yeni Şehir Stadı’nda 1 Kasım Perşembe günü oynanan maçta 9’ncu dakikada Serdar Ümit’in penaltı golüyle 1-0 yenik duruma düşen Giresunspor, 13’ncü dakikada Said İdazza’nın golüyle beraberliği yakalarken; 28’de Muhammet Reis, takımımızı 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı Yeşil-Beyazlıların 2-1’lik üstünlüğüyle kapanırken; ev sahibi ekip Gümüşhane 65’nci dakikada Mehmet Cansın ile 2-2’lik beraberliği yakaladı.

Bundan sonraki dakikalarda başka gol olmayınca, maç uzatmalara gitti. 30 dakikalık uzatma bölümlerine her iki taraf da eşitliği bozacak golü bulamadı. 2-2 sona eren karşılaşmanın nihai sonucunu penaltı atışları belirledi. İlk 5 penaltı atışından 3’ünü gole çeviren Gümüşhane karşısında Volkan Okumak, Fatih Atik, Said İdazza, Abdülkadir Kayalı ve Hüsamettin Tut’un vuruşlarıyla rakibine üstünlük sağlayan temsilcimiz, kupada adını 5’nci tura yazdırmayı başardı. Gümüşhane karşısında yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele veren ve kupada turu geçen Giresunspor’da şimdi gözler Pazartesi günü Ankara’da Gençlerbirliği ile yapılacak lig maçına çevrildi.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri