GİRESUN'U TEMSİL EDECEKLER

GİRESUN'U TEMSİL EDECEKLER

GİRESUN'U TEMSİL EDECEKLER
eynesil
G.Tarihi: 07.01.2018 22:24
2378 Okunma
0
Giresun’u temsil edecekler
Eynesil Anadolu Lisesi spordaki başarılarıyla ilçenin gururu haline geldi. Eynesil Anadolu Lisesi Kız Basketbol Takımı Giresun il bazında düzenlenen Genç Kızlar (B) müsabakalarında il birincisi oldu.
Eynesil Kapalı Spor Salonunda oynanan final maçında rakibi Giresun Fen Lisesi Kız Basketbol Takımını 70-29 yenen Eynesil Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol takımı, Giresun adına grup müsabakalarına katılacak.
Giresun İl Birincisi olan Eynesil Anadolu Lisesi Genç Kızlar Basketbol takımının kupasını veren Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut öğrencilere başarılar dileyerek, “Öncelikle Eynesil Lisemizi tebrik ediyorum. Bizim amacımız çocuklara spor yaptırmaktır. Başaramayız diye bazı takımlar çekilmiş ama başarıdan daha önemli olan çocuklarımızın spor yapmasıdır. Eğitimde beyinleri yorulan çocuklarımızın vücutlarının deşarj olması lazım, bunun için de spor yapmaları en iyi yöntemdir. Eynesil’de böyle bir ortamımız var. Bunu da çocuklarımız kullanıyorlar. Şampiyon olarak bunu da göstermiş oldular. Kendilerini tebrik ediyorum. Ayrıca Eynesil İlçe Müdürümüz Özcan Kemal’e de çalışmalarında ve çabalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Eynesil Anadolu Lisesi’nin bu başarısında büyük emeği olan başarının mimarı okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Derya Başkan ise çok çalıştıklarını ve her geçen yıl başarı çıtasının daha da yükseldiğini ifade ederek amaçlarının, Bölge Şampiyonluğunu alarak Türkiye finallerine katılmak olduğunu ifade etti. Ahmet CEYLAN
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri