GÖRELE BELEDİYESİNDEN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA

GÖRELE BELEDİYESİNDEN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA

GÖRELE BELEDİYESİNDEN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA
eynesil
G.Tarihi: 14.05.2018 17:02
1048 Okunma
0

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında gençlere ve eğitime verdiği destekle adından her zaman bahsettiren Görele Belediyesi ilköğretim öğrencilerimize yönelik ücretsiz sinema keyfi yaşattı.

Gençlerin sosyalleşerek, topluma daha yararlı bireyler olabilmeleri sosyal sorumluluk projesini sürdüren Belediyemiz, ilköğretim öğrencilerimizi bulundukları okullarından alarak, ücretsiz sinema keyfi yaşattı. Sinema keyfi sonrası alışveriş görme imkanı da bulan öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Belediyemiz tarafından ücretsiz sinema imkanı bulunan öğrencilerimiz, bizleri düşünüp bu etkinliği gerçekleştiren Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener’e teşekkür etti.

Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında merkez ve ilçelerde gençlere yönelik bir çok çalışmaya imza atan Belediye Başkanımız Tolga Erener, "Görele’mizin ismini yapmış olduğumuz etkinliklerle dünyaya tanıtmaya devam ediyoruz. Gençleri tarihe yolculuğa çıkartırken bir yanda da gençlere yönelik kurmuş olduğu tesisler, kurslar ve düzenlemiş olduğu eğitim yardımlarıyla gençleri geleceğe emin adımlarla hazırlanmasına katkı veriyoruz” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri