Görele'ye "Arama ve Kurtarma" Aracı

Görele'ye "Arama ve Kurtarma" Aracı

Görele'ye "Arama ve Kurtarma" Aracı
eynesil
G.Tarihi: 19.12.2017 09:16
1247 Okunma
1
Görele'ye "Arama ve Kurtarma" Aracı
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Japonya Büyükelçiliğinden hibe olarak belediyeye alınacak olan tam donanımlı Arama Kurtarma aracını inceledi.

Belediye Başkanı Tolga Erener, inceleme esnasında Görele’ye de müjdesini vererek, aracın 1 ay içerisinde teslim edileceğini söyledi. 

Belediye Başkanı Tolga Erener, hibe bütçeyle Belediyemize gönderilecek olan tam donanımlı arama kurtarma aracı doğal afet ve profesyonel kurtarma gerektiren kazalara çok kısa zamanda müdahale edilmesini sağlayacağını ifade etti. 

Son yıllarda alınan itfaiye araçları ile İtfaiye Teşkilatını güçlendiren Belediyemiz, tam donanımlı arama kurtarma aracı ile bölgemizde meydana gelebilecek her türlü kaza ve doğal afete müdahale edebilecek duruma gelecek, Giresun AFAD ekibinin yükünü hafifletecektir.

Belediye Başkanı Tolga Erener, Trafik kazaları ve doğal afetler sonucu meydana gelebilecek ölümlü vakaları en aza indirmek amacıyla ilçeye kazandırılması planlanan tam donanımlı arama kurtarma aracı için düğmeye basmış, Japonya Büyükelçiliğine sunduğu “Yaşamda Tutmak İçin Arama Kurtarma Ekibi Kurulması Projesi” Japonya Büyük Elçiliği tarafından kabul görmüştü. Yapılan imza protokolü sonucu hibe bütçeyle aracın ilçeye kazandırılması sağlanmıştı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri