GÜDÜKOĞLU ‘GÖRELE BALIK EVİ’ AÇILDI

GÜDÜKOĞLU ‘GÖRELE BALIK EVİ’ AÇILDI

GÜDÜKOĞLU ‘GÖRELE BALIK EVİ’ AÇILDI
eynesil
G.Tarihi: 25.11.2017 11:13
4333 Okunma
0
GÜDÜKOĞLU ‘GÖRELE BALIK EVİ’ AÇILDI
Eynesil ilçemiz iş adamlarından Cahit Güdük,Görele ilçesinde‘GÖRELE BALIK EVİ’ yeni işyerinin açılışını yaptı.İşletmeciliğini Cahit Güdük'ün oğlu Eser Güdük yapacak.Belediye Meydanının Hemen karşısında bulunan işyerinin açılışına Güdükoğlu Kardeşler,Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt,Görele Kaymakamı,Görele Belediye Başkanı Tolga Erener,Eynesil Ak Parti ilçe Başkanı Gürsel Yılmaz,Eski ilçe Başkanı Fatih Cansız,Tayfun Emecan ve bir çok Görele ve Eynesil'li vatandaşlar katıldı.
Hasan Ali Yücel Caddesinde açılan Görele Balık Evi’nin açılışında Belediye Başkanı Tolga Erener, işyerinin hayırlı uğurlu olsun.Sektörünün bol olduğu bölgemizde Balık Evinin açılmasından mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Yeni bir işyeri, yeni bir istihdam demektir. Ben yeni işyerimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Balıkçılık sektörünün bol olduğu bölgemizde böyle bir işyeri ilçemize yakışırdı. Bu yönde bizlere birçok talepte bulunanlarda olmuştu. Şükürler olsun ki bu eksiklikte ilçemizde giderilmiş oldu. Ben bol kazançlar diliyorum” dedi.


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri