GÜRSEL YILMAZ'DA ADAY ADAYI OLDU

GÜRSEL YILMAZ'DA ADAY ADAYI OLDU

GÜRSEL YILMAZ'DA ADAY ADAYI OLDU
eynesil
G.Tarihi: 07.12.2018 00:48
2905 Okunma
1
 

AK Parti Eynesil İlçe Başkanı Gürsel Yılmaz, yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi'nde Eynesil Belediye Başkan adayı olmak için ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.
Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Gürsel Yılmaz Belediye başkanlığı aday adaylığı için, başkanlık görevinden istifa etti. Ak Partinin kuruluşundan bu yana partide çeşitli görevlerde bulunan Yılmaz’ın yerine Mehmet Güzel getirildi. 2014 yerel seçimlerinde İl Genel Meclis Üyeliğine seçilen Gürsel Yılmaz, Ekim 2017’de Ak Parti Eynesil İlçe Başkanlığına getirilmişti. 
İstifasından sonra açıklamada bulunan Yılmaz,”31 Mart 2019 da yapılacak olan mahalli seçimlerde il ve ilçe başkanlarının ada adayı olabilmeleri için Genel Merkezin iznine tabi bir şart koşulmuştu. Genel Merkezde yaptığımız görüşmeler sonucunda ilçe de belediye başkanlığına aday adayı olabilmek için müracaatta bulunduk ve Genel Merkez aday adayı olabilmemiz için istifamızın kabulünü uygun gördü. Bende 30 Kasım 2018 Cuma günü Ak Parti genel merkezimi yerel yönetimler Başkanlığının izni ile belediye başkanı aday adayı olmak iç.in ilçe başkanlığından istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçten sonra tüzük gereği İlçemiz Ak Parti Yönetim Kurulu Üyemiz, Siyası Hukuk İşleri Başkanımız Mehmet Güzel İlçe Başkanlığına vekâlet edecektir. Genel merkezimizin ikinci bir kararına kadar bu vekâlet devam edecektir. Bu tüzük gereğidir. İlçemize ilimize hayırlı olsun. 
Belediye Başkanlığı için aday adayı olmak için, Ak Parti Eynesil İlçe Başkanlığından istifa eden Gürsel Yılmaz, 2001 yılında Ak Parti İlçe teşkilatı kuruculuğunda bulunmuş ve 3 dönem İlçe Başkanlığı yapmıştı. 2011 ile 2017 yılları arasında ise İl Başkan Yardımcılığı ve İl Genel Meclis Üyeliği yapıp Ekim 2017’de tekrar İlçe Başkanlığı görevine getirilmişti. Ahmet CEYLAN
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
HAYDAR UĞUR5 yıl önce
gürsel yılmaz kardeşimize başarılar diliyorum.her zaman yanındayız.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri