Hayati Bodur,İYİ Parti Eynesil Kurucu İlçe Başkanlığına Talip

Hayati Bodur,İYİ Parti Eynesil Kurucu İlçe Başkanlığına Talip

Hayati Bodur,İYİ Parti Eynesil Kurucu İlçe Başkanlığına Talip
eynesil
G.Tarihi: 18.11.2017 11:25
3875 Okunma
0

Hayati Bodur,İYİ Parti Eynesil Kurucu İlçe Başkanlığına Talip

İyi Parti'nin Kurucu İlçe Başkanlığına, ilçemizin tanınmış simalarından (emekli) Hayati Bodur Talip oldu. 
Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Partinin teşkilatlanma süreci devam ediyor. İl ve İlçe teşkilatlarının oluşturulması ve yöneticilerinin tayin edilmesi için yapılan çalışmaların devam ettiği bu süreçte, geçmişte ANAVATAN Giresun İl yönetiminde bulunan bir isim, İYİ Parti Eynesil ilçe başkanlığı için Talip olduğunu kamuoyuna açıkladı.
Hayati Bodur,"Siyasetle herzaman iç içe olduğunu,Anavatan Partisinde on yıl Giresun il teşkilatlarında görev yaptığını belirterek, Eynesil'de her kesimi kucaklayıcı çok güçlü bir listeyle bu göreve talibim,Kamuoyundan yoğun bir ilgi görüyorum.Her kesimden insanlar beni layık görüyorlar ve çok iddialı bir kimliğim kişiliğim var" dedi .
Yeni Parti'nin kurucu genel başkanı, Sayın Meral Akşener ve ekibin’den de büyük övgü ile söz eden Bodur, gerçekten davasına inanan, inançlı bir siyasetçi diyerek ifadelerde bulundu.
HAYATİ BODUR KİMDİR
20 Şubat 1962 tarihinde Eynesil’de doğdu.İlkokulu Eynesil de bitirdi. Orta okul'un yarısını İstanbul’da diğer yarısını Çavuş'da bitirdi.Eynesil lisesinden mezun oldu. 1989’da Giresun Seka Aksu Kağıt fabrikasına çalışmaya başladı ve 2003’te fabrika kapanınca dört yılda Giresun il Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştı. 2009’da emekli olan Bodur, iki kız ve bir oğlan babasıdır. Çocukları büyük kızı ve damadı Giresun’da kendi ofislerinde avukatlık mesleği yapmaktadır. Diğer kızı Bursa’da Makine Mühendisi evli eşi'de kendisi gibi makine mühendisi oğlu 9 Eylül Üniversitesi iktisadi idari bilimler fakültesi mezunu ve Giresun’da bir ilaç firmasında ilaç tanıtım uzmanı olarak çalışıyor.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri