İMAM HATİPLİLER PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU

İMAM HATİPLİLER PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU

İMAM HATİPLİLER PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU
eynesil
G.Tarihi: 06.08.2018 06:45
1909 Okunma
0
İMAM HATİPLİLER PİLAV GÜNÜNDE BULUŞTU
Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (EYİMDER) tarafından gerçekleştirilen geleneksel pilav gününde; öğrenciler, öğretmenler, mezunlar ve daha önce görev yapmış eğitimciler bir araya geldi.
Bu yıl 19. düzenlenen geleneksel pilav günü Kur'an-ı Kerim tilaveti okunması ile başladı. Kur'an-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından katılımcılara dernek faaliyetleri ile ilgili olarak bilgi veren Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (EYİMDER) Başkanı Ramazan Öztürk üyelerin derneğe daha aktif olarak katılım sağlamalarını istedi.
Öztürk, “Ramazan ayında 5 gece iftar programımız oldu. Dernek olarak gerek okullarımıza yönelik olsun, gerek dernek içinde olsun eğitime katkılarımız ve eğitim faaliyetlerimiz devam etmektedir. 15 Temmuz tarihinde Eynesil’deki tüm şehitlerimiz ve geçmişlerimiz için hep beraber yapmış olduğumuz Kuran-ı Kerim programını gerçekleşmiş olup dualar yaptık. ÖNDER’in Türkiye genelindeki 251 bin Yasin-i Şerif programına EYİMDER olarak 100 Yasin-i Şerif hediye edildi. Ayrıca biz de EYİMDER olarak 15 Temmuz Şehitlerimiz için 251 Yasin-i Şerif, Eynesil’deki şehitlerimiz için 25 tebareke ( Mülk suresi) ve tüm geçmişlerimiz için bir hatim yaptık. Yine EYİMDER olarak, son seçimlerde ilimizden milletvekili seçilen sayın vekillerimizi Ankara’da ziyaret ettik. Eynesil İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan ilçemiz bürokratlarından TMO Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu’nu makamında ziyaret ederek derneğimize üye yaptık. Dernek faaliyetlerimiz her yıl artarak devam etmektedir. Derneğimizin faaliyetleri ile ilgili olarak yapılan harcamalara ve etkinliklere üyelerimizin daha aktif olarak katılımını bekliyoruz” dedi. 
EYİMDER Eynesil ÖNDER İmam Hatipliler Dernek binasında sosyal alanlarda gerçekleştirilen 19. Geleneksel Pilav Günü’ne Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Topal, MHP Eynesil İlçe Başkanı Abdurrahman Gül ve dernek üyeleri katıldı.
Pilav günü etkinliği, Görele Şehitlik Camii İmamı Şenol Yılmaz’ın yaptığı duanın ardından misafirlere pilav ikramı ile son buldu. Ahmet CEYLAN





Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri