İSHAKLI KÖYÜ DERNEĞİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İSHAKLI KÖYÜ DERNEĞİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İSHAKLI KÖYÜ DERNEĞİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
eynesil
G.Tarihi: 21.02.2018 20:31
2831 Okunma
0

İSHAKLI KÖYÜ DERNEĞİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesinde faaliyet gösteren Eynesil İshaklı Köyü Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Hemşerilerine ziyaretlerini sürdürüyor.
Dernek yetkilileri ilk önce Karabük’te bulunan köylüleri ziyaret ederek oradan Zonguldak Kozlu ilçesi Taşbacada bulunan yaklaşık yüz hanede fazla köylülerle orada bulunan katan İbrahim Amcanın torunun işlettiği kıraathanede buluşarak Derneğimiz hakkında Bilgi vererek istişare etti. Taşbacada bulunan köylüler Derneğin hizmetlerinden memnun olduğunu söylediler. Yine orada bulunan Köseli mahallesi’den TTK insan kaynaklı Genel Müdürü Alaattin ÜLPER ve İshaklı köyünden yıllarca İshaklı köyü ilkokulu Müdürlüğü yapmış Cemil Özkan hocayla görüştüller.Toplantıdan sonra Zonguldak’tan sorumlu Dernek Başkan Yardımcısı Nevzat Süleyman Küçük’le beraber Dernek Başkanı Güngör Bodur, Başkan Vekili Fuat cansız,Dernek muhasibi Murat Bodur ve yönetim kurulu üyeleri Coşkun Küçük’le beraber yaşlı büyükleri  ve hastaları ziyaret ederek şifa dileklerinde bulundular. (Ali Bayrak,Sabire sofu,Hanife küçük,Ayşe küçük,Serhat Küçük) Daha sonra Genç yaşta amansız hastalığa yakalanan Zonguldak Bülent Ecevit Hastanesinde yatmakta olan Turan küçük’ü ziyaret ettiler.Dernek Başkanı Güngör Bodur, "Kozlu'da bulunan köylülerimizin kıraathane işletmecisi TTK insan kaynaklı genel müdürü Alaattin beyi ve Tüm herkese canı Gönül’den teşekkür ederiz. Ayrıca vardiyada çalıştığı iş yerinden izin alarak bizleri karşılayan Sezgin beyede ayrıca teşekkür ederiz. Bizleri gezdiren zaman ayıran Süleyman küçük başkanada Şükran’larımızı sunarız. Çok güzel ve verimli bir ziyaret oldu" dedi
Haber kaynak:www.eynesilhaber.com

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri