İSTANBUL MİLLETVEKİLİ KÜLÜNK EYNESİL'E GELDİ

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ KÜLÜNK EYNESİL'E GELDİ

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ KÜLÜNK EYNESİL'E GELDİ
eynesil
G.Tarihi: 29.04.2018 03:31
1852 Okunma
0


İSTANBUL MİLLETVEKİLİ KÜLÜNK EYNESİL'E GELDİ

Bir dizi konferans için Karadeniz Bölgesine gelen İstanbul milletvekili Metin Külünk Eynesil ilçemize gelerek,Eynesil ÖNDER İmam Hatipliler Derneği ( EYİMDER) Binasına ziyarette bulundu.Ziyaret esnasında yptığı konuşmada;"Metin Külünk Türkiyenin tarihteki yeri ve günümüz coğrafyasındaki konumu hakkında bilgiler verdi.15 Temmuz , zeytin dalı oparasyonunda Türkiyenin başarılarını paylaştı. Artık güçlü Türkiye güçlü ordu var. Kendi silahlarımızla daha çok başarılı oparasyonlara koşuyoruz. Bizden çok sizlerin böyle vatanını,milletini seven gönüllü insanların yaptığı faaliyetler daha önemli . Allah (EYİMDER) yönetimi ve üyeleriinden razı olsun. Çok güzel işler yapmışsınız asla yılmayın yolunuzdan vazgeçmeyin"dedi.
Dernek hakkında bilgi veren Başkan Ramazan Öztürk'te,"Dernek merkezinde beşikten mezara kadar diyanet, milli eğitim, halk eğitimin ve gönüllü hocalarımızın desteğiyle eğitim veriyoruz. Kültürel faaliyetler, konferanslar, kahvaltı ve yemekli organizasyonlarda yapıyoruz.Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim"dedi. Başkan Öztüürk,Aslen Rizeli olan Milletvekili Külünk'e Eynesil çayı ikram edelim diyerek Eynesil çayı hediye etti.Kaynak:www.eynesilhaber.com


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri