KALP KRİZİ GEÇİREN EMEKLİ POLİS VEFAT ETTİ

EMEKLİ POLİS KAYIKTA VEFAT ETTİ

KALP KRİZİ GEÇİREN EMEKLİ POLİS VEFAT ETTİ
eynesil
G.Tarihi: 25.09.2018 12:06
6332 Okunma
4

KALP KRİZİ GEÇİREN EMEKLİ POLİS HÜSEYİN YETİM VEFAT ETTİ
Eynesil ilçemiz Boztep Mahallesinden Mustafa oğlu emekli polis memuru Hüseyin Yetim vefat etti.
Edindiğimiz bilgilere göre;Enson Tonya ilçe Emniyet Amirliğinden yaklaşık 3.yıl önce emekli olan ve balıkçılıkla uğraşan Hüseyin Yetim,(Çağlar) Mustafa Civil ile birlikte denizde balık avındayken 20-09-2018 perşembe busabah saatlerinde (04.00 civarlarında) ani geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında vefat etti.
Hüseyin Yetim'in canazesi bugün merkez eski camiide ilkindi namazının ardından Boztepe Mahallesi Belediye mezarlığında toprağa verilecek.
Hüseyin Yetim evli ve 2 kız babasıydı.Merhuma Allah'dan rahmet,ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Makamı cennet olsun.


 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
AVNİ KARADAĞ5 yıl önce
merhume hüseyin yetim kardeşime rabbimden gani, gani rahmet diliyorum. mekânı cennet olsun geride bıraktığı yakınlarına sabırlar diliyorum.
Furkan5 yıl önce
cenazeye katılan katılmayan arayan tüm dost arkadaş akraba herkese teşekkürler .bizim sıfatımızda oturmak emeklı maası yemek yok maalesef kalp hastasıydı amcam insanlarla uğraşmak zor zanaat o yuzden emekli olmustu allah mekanını cennet eylesın tüm ölenlerimize rahmet eylesın inşallah.
Bir Dost5 yıl önce
beraber görev yapmıştık çok iyi niyetli, saf temiz bir insandı, bende kendisini ne zamandır görmemiştim, "çarşıyamı geliyorsun ki görüşelim" diye söylenmişti, cenazenden bile akşam sen gömüldükten sonra haberim oldu, sana bağırıp çağıran o zalim müdürler şimdi kına yaksınlar, az kalbini kırmadılar senin, yakın ilçede şimdi göbeğini kaşıyordur, türkiyede polislik resmen müdürün uşaklığını yapmaktır, kanun polise uygulanmıyor, buna kalp dayanır mı, yolun açık olsun, güzel arkadaşım.
Yakup CİVİL5 yıl önce
merhuma allat'tan (c.c) rahmet, ailesine, yakınlarına baş sağlığı dilerim.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri