KEYNDER İLK OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

KEYNDER İLK OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

KEYNDER İLK OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
eynesil
G.Tarihi: 09.07.2018 21:48
2101 Okunma
0
KEYNDER İLK OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Kocaeli’nde yaşayan Eynesillilerin ocak ayı içinde   İzmit Zabıtan Mah .Okançay Sok. 6 numarada  kurdukları kısa adı  KEYNDER olan Kocaeli Eynesilliler Yardımlaşma ve Kültür Derneği ilk olağan kongresini gerçekleştirdi...Kurulduğu tarihten  Genel kurula gelene kadar geçen süre içinde üye çalışmalarını sürdüren dernek yönetimi derneğin açılış töreni ile kalabalık ve coşkulu bir katılımla dayanışma yemeği organizasyonunda Eynesillileribir araya getirme başarısını sağladılar. Ramazan ayında  Kocaeli Üniversitesi’nde  eğitim  gören Eynesilli öğrencilere  geleneksel  güveç çanağı hazırlayarak iftar tertip ettiler.
Yedi kişilik kurucular kurulu tarafından kuruluşu gerçekleştirilen KEYNDER  yasal süresi dolmadan ilk altı ay içinde  olağan genel kurulunu yaparak yönetim ve denetleme kurullarını belirledi.
     Dokuz kişilik yeni yönetim kurulunda :Başkan  Hüseyin Cebeci  olmak üzere Zeki Temeloğlu , Halil Öztürk ,  Hayati Çalık , Hasan  Okur, Uğur Çakır , Erol Memişoğlu , Engin Enver Cebeci , Ali Urgancı ile  Denetleme Kurulunda  Mustafa Şanver Cebeci, Erdoğan İncekara ve  Ural Topal görev aldılar.

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri